Promovează-ţi afacerea !



Te-ai gândit vreodată că afacerea ta poate fi promovată online? Dar la faptul că odată cu începerea promovării site-ului tău, poţi participa, în cadrul unei seri speciale, mai exact la gala premiilor GPeC?
GPeC sau Gala Premiilor e-Commerce 2013 nu înseamnă doar o seară de festivitate în care se decernează premii şi pleacă toţi fericiţi acasă. GPeC înseamnă 6 luni de competiţie cu rezultate concrete şi beneficii imediate pentru toate magazinele înscrise - indiferent dacă urăc sau nu pe podiumul câştigătorilor.
Dacă alegi să te înscrii la GPec, nu doar că învesteşti şi ajuţi la promovarea afacerii tale, ci astfel dovedeşti cât de mult îţi pasă de atingerea profesionalismului, poate chiar de promovarea muncii unei întregi echipe. Înscrierea în GPeC atrage după sine multe avantaje inedite de care puteţi avea parte dacă vă înscrieţi până la data de 31 Mai, precum:
-primeşti gratuit Marca de Încredere TRUSTED timp de 12 luni, adică economiseşti din start 120 euro + TVA
-ai parte de un adevărat audit al magazinului tău online
-beneficiezi gratuit timp de 1 lună de implementarea ClickTale - unul din cele mai cunoscute tool-uri de customer experience analytics la nivel mondial.
Şi multe multe altele la un preţ infirm. Prin urmare, vă incurajez să vă înscrieţi la GPeC. A învesti în munca voastră, înseamnă practic a vă respecta şi a învesti în voi înşivă. Nu pierdeţi această şansă!

Postare înscrisa în campania - Incurajeaza magazinele online sa se inscrie la GPeC 2013o campanie organizata de Gala Premiilor eCommerce si BlogalInitiative.ro, cu sprijnul: evoMAG (www.evomag.ro); F64 (www.f64.ro/aparate-foto.html); ZorileStore (www.zorilestore.ro/tricouri).

Comentarii

  1. Foarte frumos articol, mi se pare mie ca nu e doar copy/paste de asta te felicit. Apropo, ai votul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer recunosc faptul ca unele elemente sunt luate din acel document ajutator, insa, parerea mea este ca in orice articol trebuie pontata si propria parere si mai ales sa sti sa prelucrezi sa arati lumii motivatia ta personala.Multumesc>:D<

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare