Scrisoare de intenţie(2)

by - duminică, mai 19, 2013


Danone m-a invitat în echipa lor. Şi mi-au spus să mă gândesc la ce mi-ar place mie să fac în cadrul companiei lor. Ei bine, eu decid să îmi depun candidatura pentru postul de controlor de calitate.
Calitatea este baza tuturor lucrurilor. Atunci când vorbim de calitate, nu punem seamă pe preţ ci pe proprietăţile benefice ale unui produs care le are asupra fizicului, respectiv asupra organismului nostru. În acest caz, este vorba despre calitatea gustului, a compoziţiei iaurtului Danone. Calitatea este un concept care se utilizează în toate domeniile viețîi economice și sociale, însă care prezintă caracter subiectiv și care are semnificațîi particulare în diferite domenii. Prin publicitate primim doar anumite semnaluri la produs, însă aceasta are rolul de a manipula publicul. Sunt momente în care reclamele nu arăta cu adevărat calitattile unui produs, astfel încât cumpărătorii ajung să fie nemulţumiţi. Calitatea superioară a produselor sau serviciilor oferite de firme, constituie criterii de bâză pentru obținerea satisfacției clienților și profitabilitățîi firmelor. Un nivel ridicat de calitate va determina o satisfacție mai deplină a clientului, permițând deseori reducerea costurilor, creșterea profitabilitățîi și asigurarea competitivitățîi produselor/serviciilor pe piață.
Prin urmare, doresc a analiza din propria perspectivă calitatea Danone.
De asemenea, mai multe aspecte legate de acest fapt găsiţi în primul articol care face apel la acesta campanie.

You May Also Like

2 comments

  1. cotrolor de calitate la danone e un job bun pentru ca oricum iaurtul danone are mereu calitate buna asa ca nu ai batai de cap :P
    eu vreau sa fiu transportator neaparat.o sa particip si eu la campanie
    succes

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante articole, iti urez cat mai mult succes si de ce nu, sa ne intalnim pe acolo deoarece si eu particip, sper sa si castig.

    RăspundețiȘtergere