Review: Minunatii in coletele de la SheIn

by - sâmbătă, septembrie 12, 2015

Printre zecile de colaborari din ultima perioada am realizat si doua comenzi. Marea mea tristete a fost ca toate produsele ce le aveam de primit au ajuns la posta vamala. Am reusit totusi sa scap de taxele vamale multumita documentelor primite de la sponsori si cu ajutorul printurilor.
Am vanat foarte multe produse de la SheIn iar ziua cu transport gratuit a fost numai perfecta pentru a realiza doua comenzi cu punctele adunate.

Ce mi-am luat?

De foarte mult timp aveam in minte o geanta. Si nu orice geanta ci un model deosebit care nu prea se gaseste la noi si chiar daca o gasesti, se afla la un pret destul de ridicat pentru care putin sunt dispusi sa faca sacrificii. Initial am pus ochii pe sora ei mai mica insa vazand-o si pe aceasta, care este mult mai mare si la un pret cu mult mai mic si mai bun, am urmarint-o timp indelungat la revenirea ei in stoc.
Imediat ce am primit-o am si inceput o sedinta foto si aprecierile respectiv intrebarile legate de aceasta nu au incetat sa apara inca din primele clipe cand am desfacut pachetul.


Au inceput sa ma intrebe atat oamenii de pe strada cat si in comentarii si mesaje private pe Facebook. Ma simt tare mandra cu ea si nu ma pot opri din admirat.
Modelul unic de jacheta o face speciala si usor de asortat la diverse tinute. In plus marimea e perfecta pentru nevoile mele, facultate si drumuri. Detine in interior si cateva buzunare, numai bune sa-mi adaug lucrurile extrem de importante pe care doresc sa le am la indemana. Este realizata dintr-un material asemanator cu pielea si bine consolidata.



Ia: Elementul traditional de nelipsit din garderoba

Cu siguranta ia a trecut inca din copilarie prin viata noastra. Face parte din portul nostru traditional si am observat din ce in ce mai multa lume doritoare de o ie, pe care nu o utilizeaza doar la ocazii ci si in viata de zi cu zi.
Si eu la randul meu mi-am dorit nespus de mult o ie si pentru ca nu mi-am permis sa fac pana acum o astfel de achizitie si pentru ca cea din copilarie mi-a ramas mica, asta a fost ocazia mea sa-mi achizitionez una.
Desi initial optasem pentru un model alb negru, m-am razgandit si am ales-o pe aceasta.


Materialul este foarte fin si moale. Marimea existenta pe stoc a fost cea universala, aceasta avand un snur reglabil care poate fi ajustat, devenind alegerea perfecta indiferent de greutate si forma corpului. In rest bluza este usor larguta, comoda si cade pe corp. Mi-a placut faptul ca la maneca trei sferturi are o bata elastica ascunsa si este putin mai larga la umeri Se aseaza minunat nu-i asa?


In plus, cu ajutorul echipei SheIn, am eneficiat de discounturi consistente, facand posibila aceasta achizitie. Orice client si urmaritor al SheIn va primi frecvnet promotii speciale, deci ar fi bine sa va inregistrati la ei si sa urmariti din cand in cand produsele lor. Daca esti in cautarea unor lucruri speciale cu siguranta este posibil sa le gasesti la ei, asa cum am gasit eu geanta.




Momentan inca un pachet SheIn se afla pe drum si sunt foarte entziasmata. Abia astept sa-l primesc si sa va povestesc despre el. Cu transportul standard produsele ajung la destinatie intr-un timp relativ de circa 3 saptamani, insa cu asa produse eu zic ca merita asteptarea.

Cum vi se par alegerile mele?

You May Also Like

10 comments

  1. Multumeesc :* Geanta deja observ ca face furori si am o prietena care musai vrea sedinte foto speciale pentru ea :)) <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult ia, sa le porti sanatoasa pe amandoua.Geanta o stiam, e chiar mai mare decat credeam.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeesc! :* Chiar e marisoara geanta da imi place la culme. Mie frica sa nu mi-o fure careva :)))

      Ștergere
    2. Ps: au si varianta mica la geanta.

      Ștergere
  3. imi plac foarte mult , geanta este superba! sa le porti cu mare drag! pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa e poseta imi palce si bluzica e foarte draguta sa le porti sanatoasa pupici LUNGU FLORENTINA MIHAELA

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Stii cumva daca mai livreaza in Romania? Vazusem ca Ro lipseste de pe lista de tari in care trimit. Merci

    RăspundețiȘtergere