TVA mai mic pentru aceleasi produse de exceptie Quickmobile

by - luni, ianuarie 04, 2016

Cu pasi marunti am facut trecerea catre noul an. Am cam lipsit pe aici cateva zile (sesiunea nu iarta), insa am revenit cu mult spor si chef de munca.
Chiar daca a trecut si perioada sarbatorilor si implicit luna cadourilor, cred ca au mai ramas printre noi oameni care isi doresc in acest nou an sa-si achizitioneze noi gadgeturi. Nicic lista mea de cumparaturi nu este mai modesta. Anul acesta vreau neaparat sa-mi achizitionez o camera foto si un alt smartphone.
Printre cele mai frecventate magazine online in materie de gadgeturi si inovatii, se afla Emag, Altex dar si Quickmobile.

De ce Quickmobile?

Personal detin o multime de produse de la ei de care sunt enorm de multumita. Livrarea se realizeaza intr-un timp extrem de scurt (1-2 zile) si produsele sunt ambalate riguros astfel incat sa nu sufere niciun impact ce ar putea deteriora produsele pe drum.
Produsele au o rezistenta indelungata si performante destul de ridicate. In prezent detin de la ei o tableta Lenovo, o pereche de casti, o baterie externa si o casca bluetooth. Se poate spune ca am testat cateva produse si ca sunt"multumita" e putin zis.


Odata cu inceperea noului an vin cu un cadou extrem de generos: TVA de la 24% la 20%, cu 4% mai mic. Acestia sunt singurii pasionati si distribuitori de produse care au facut acest nou pas revolutionar in lumea tehnologiei.
Quickmobile sunt singurii care isi actualizeaza portofoliul de produse saptamanal sau la intervale extrem de mici de timp (2-3 saptamani).
Iubitorii vor observa influenta pozitiva a scaderii TVA-ului din prisma facilitatilor pe care aceasta le ofera:
  • produsele mult ravnite la un pret mai mic;
  • pretul mai mic ne ajuta sa bifam cat mai multe dorinte in acest nou inceput de an;
  • aceeasi calitate dar cu un pret mai bun pentru toti.
Va spuneam la inceputul acestui articol ca mi-am trecut in capul listei 2 produse: o camera si un nou smartphone.
Avand in vedere aceasta reducere formidabila si multitudinea de produse Quickmobile care m-a cucerit, de ce sa nu mi-as achizitiona un nou telefon de la ei? Astept de mult o oportunitate si aceasta este cea perfecta: nu o pot rata!


M-a cucerit smartphone-ul Huawei Mate 8. Daca marca nu a fost una dintre cele mai cautate, caracteristicile tehnice cu siguranta sunt extrem de impresionante. Mi-a fost proaspat adus la cunostinta ca Huawei se situeaza si in topuri (ca performanta, ca utilizare, nu stiu exact), deci cred ca e alegerea perfecta.

Un design fin, elegant si plin de performanta, proaspat lansat in noiembrie 2015 si momentan disponibil la precomanda, acesta este cu siguranta smartphone-ul pe care l-am visat si ... de la magazinul meu favorit de gadgeturi.
Cateva dintre produse pot fi gasite si in alte magazine online (emag, evomag, altex, etc), in schimb scaderea de TVA inca nu a fost aplicata pe acestia. De cei 4% iti poti achizitiona un accesoriu, ceea ce este un plus si un cadou excelent.

Daca nu ma credeti pe mine, va poate confirma Blogatul sau mai bine verificati voi insiva.

Quickmobile: Find your style!


You May Also Like

1 comments