Cum sa porti fusta din imitatie de piele si puloverul tricotat

by - marți, martie 08, 2016


Printre cele din urma, razele soarelui au inceput a-si face din nou aparitia. Dupa cateva zile de ger aproape cumplit si vant necrutator, m-am rugat din rasputeri macar pentru cateva ore sa straluceasca soarele si sa intampin primvara cu o tinuta asa cum se cuvine.
Pentru ziua de 8 martie am ales un outfit format dintr-un pulover casual de la bonprix, o fusta din imitatie de piele si o pereche de platforme.
Mi-as fi dorit foarte mult sa integrez in aceasta tinuta si ghetutele cu siret de la bonprix pe care le-am primit ulterior insa platformele s-au potrivit mai bine. Cu toate acestea am facut extra cateva poze.



Puloverele tricotate sunt favoritele mele. Sunt extrem de versatile si pot fi o piesa inedita pentru o tinuta eleganta. Poti alege sa combini un pulover tricotat atat la o pereche de blugi sau cu colanti dar si cu o fusta.

Sunt calduroase si lejere, oferindu-ti intreaga incredere si confortul de care ai nevoie.
Alegerea mea a fost un pulover casual de o culoare galben chihlimbar (sper ca nu ma insel) care este ceva mai larg si mai lejer decat marimea sa normala. Ma asteptam la acest lucru caci am avut grija sa consult review-urile celor care l-au achizitionat deja si de asemenea este un fapt pe care mi-l si doream.

 

Fusta Romwe: http://goo.gl/PtzwNT
Pulover bonprix: https://goo.gl/Pn9qQF
Ghete bonprix: https://goo.gl/hGlUWR
Palton asemanator: goo.gl/XHT0Hs




Cine spune ca nu-l poti asocia la o camasa sau impreuna cu o fusta simpla, de preferat usor bufanta? 
In cadrul acestei tinute am indoit pe interior manecile pulovarului cat sa para a fi trei-sferturi si l-am lasat sa cada pe umeri incat sa ofere un aer elegant. Am reusit? 

Mi se pare de asemenea esential sa ai in garderoba o fusta din imitatie de piele, de preferat una conica si una clos.
Fusta primita de la Romwe este superba! Materialul este unul gros potrivit pentru vremea mai racoroasa si are si dos. Este o imitatie extrem de buna si calitativa, nicidecum fustele obisnuite din imitatie cu care suntem invatate.
Aceasta fusta este de-a dreptul adorabila si merge atat cu un pulover lejer pentru o tinuta aparte, cum am facut-o eu, cat si cu o camasa, respectiv o bluza de voal, un maieu sau chiar un tricou simplu.




 


Incaltamintea este si ea la randul ei destul de discutabila si importanta. In functie de outfitul pe care doresti sa il abordezi, poti asocia tinutei tale o pereche de pantofi, o pereche de botine, balerine sau niste ghete scurte, de preferat simple. Combinatia este letala!

Ghetele cu siret de la bonprix primite in urma cu cateva zile sunt extraordinare! Initial am pornit de la ideea de a le integra in tinuta insa dupa incercari multiple, m-am oprit la o pereche de sneakersi cu siret si fermoar, simpli si totusi eleganti, in ton cu partea inferioara.


Daca tot mi-am propus sa vi le arat azi, trebuie neaparat sa fac acest lucru.
Sunt extrem de usoare iar culoarea aleasa de mine a fost maro-crem. Au o tendinta de pantofi fini si eleganti care iti permite sa-i asortezi atat la pantaloni cat si la o fusta. 


Practic de la ei a pornit ideea acestui outfit. La interior contin un fel de burete extrem de subtire, integrat in material, care mentine o temperatura constanta si iti asigura confortul de care ai nevoie.







Cum vi se pare tinuta de azi?

Imbratisari!




You May Also Like

8 comments

  1. super draga mea ..imi place tinuta ta si iti vine foarte bine!! s-o porti cu drag!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea sa imi spun părerea ... Intr-un mod sincer! In partea de sus totul se completează si se vede frumos! Combinația puloverului cu fusta de piele este superba. Nu imi plac acei tenesi. Eu i-as folosi la un outfit ceva mai sport sau la pantaloni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zic nu insa ei s-au potrivit cel mai bine dupa mici discutii cu cei din afara situatiei, datorita platformei. Dar cei maro...awww!!

      Ștergere
    2. Nu zic nu insa ei s-au potrivit cel mai bine dupa mici discutii cu cei din afara situatiei, datorita platformei. Dar cei maro...awww!!

      Ștergere
  3. ce tinuta frumoasa ai draga mea si ce bine iti sta

    RăspundețiȘtergere
  4. vai ce frumoasa e fustita, arati ca o papusa in ea, si papucii imi plac mult, superbe haine si modelul... fabulos :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Puloverul imi place maxim.Esti o draguta

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place puloverul ,iti sade bine,sa le porti cu drag!!

    RăspundețiȘtergere