Decoratiuni de poveste

by - duminică, martie 27, 2016

Nu stiu ce m-a apucat ieri insa mi-am pus in cap cum ar arata o camera de vis, cum as decora-o. Anterior am participat la o competitie unde unul dintre sponsori se ocupa cu lucruri pentru amenajarea casei. Nu m-a super impresionat nimic asa ca am decis sa fac o cautare (ca doar nu ma costa nimic) de perdele de lux, ca de la asta mi-a plecat totul cand vorbeam cu prietenul meu legat de decor. Fiind de lux, ma asteptam la niste lucruri wow.

Evident, n-am gasit nimci care sa ma impresioneze. In schimb, am dat in cele din urma peste un articol unde vorbea despre perdele si fel de fel de decoratiuni.

Magazinul online peste care am dat in acel articol este unul cu care am avut contact recent si va marturisesc cu toata sinceritatea ca regret enorm ca n-am facut o cautare mai intensa si ca nu am descoperit la timp categoriile de decoratiuni si articole pentru casa.

Mereu am visat sa-mi fac o casa de vis (sper, pe viitor) si sa o amenajez dupa bunul plac. Mi-am zis ca trebuie sa va zic si voua despre asta in caz de sunteti in cautarea unor decoratiuni fantastice la niste preturi de te miri si iti faci cruce (la cat de mici sunt).
Cine-i magazinul asta belea de care tot zic aici? Bonprix! Deci au niste articole de-a dreptul incredibile pentru casa. Articolul asta nu este deloc sponsorizat insa mi-au placut acele decoratiuni asa de mult incat am simtit nevoia sa va impartasesc si voua. Priviti cu ce as amenaja eu casa mea.
Nu-i asa ca-s minunate?
Gasiti si alte chestii la ei pentru casa, imbracaminte, incaltaminte, pentru copii, tesaturi etc. Cheia unei case frumoase este un decor spectaculos in limita unui buget accesibil. Vreau neaparat cateva dintre aceste lucruri. Ma rog....mint..le vreau pe toate (love)!
















You May Also Like

3 comments

  1. Nu am stiut ca au si alte articole in afara de haine.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, ce imi plac chestiile pentru casa, cred ca le-as putea situa pe aceeasi pozitie ca si hainele, pot petrece mult timp intr-un asemenea magazin fara sa ma plictisesc :)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere