Unghii de nota 10 cu numai doua produse!

by - vineri, august 12, 2016

Se spune ca unghiile sunt cartea de vizita a oricui, in special a doamnelor, care nu ocolesc niciun moment pentru a-si face manichiura frumoasa si cat mai atractiva.
Astazi va propun renumitul model french, extrem de usor de realizat chiar si la tine acasa. De obicei manichiura perfecta french are 3 nuante: baza bej sau rozalie, alb mat si evident lac de unghii transparent.
De data asta nu am folosit o baza, ci doar oja alba mata si lac de unghii. Insa, nu am folosit orice lac de unghii, ci am optat pentru un lac de acoperire lucios UV - Kallos Love de la Pentru Corpul Tau.
Pentru a nu stiu cata oara ma minunez de produsele pe care le pot primi din partea acestui magazin online. Sunt produse calitative pentru bugetul tuturor, dar si pentru toate nevoile pe care fiinta umana le poate avea in intreaga sa esenta.


In momentul de fata, am aceasta manichiura de circa 2 saptamani si abia saptamana aceasta a inceput sa se cojeasca albul, lacul se afla inca la locul lui. Deci ceea ce pot spune, este ca acest lac asigura in primul rand o stabilitate ridicata modelului pe care il alegi. Unghiile au un luciu aparte, cu o usoara tenta de violet daca sunt privite cu atentie la lumina naturala. Ma bucur ca am gasit la Pentru Corpul Tau un asemenea produs!


Totodata trebuie sa stii ca unghiile tale vor iesi in evidenta acolo unde sunt lumini ultraviolet, datorita pigmentilor speciali ce permite nuantarea in domeniul UV.
Penita de aplicare este mult mai lata fata de alte lacuri de unghii, ceea ce ofera o aplicare mai usoara si mai rapida.
Am observat in acelas timp ca acest lac imi si intareste structura unghiilor, acestea fiind cu greu casante.



 Prin urmare, recunosc faptul ca este produs Pentru Corpul Tau despre care nu am ce comenta negativ. Face chiar mult mai mult decat alte lacuri obisnuite si are si un efect fantastic pentru iubitoarele de locatii unde sunt prezente si luminile ultraviolet.

Avand in vedere ca am avut in desfasurare si un mic giveaway cu cei de la Pentru Corpul Tau, v-a atasez si un fisier oficial cu participantii ce vor concura la marea extragere. Revin si cu fericita castigatoare intr-o noua postare dedicata produselor Pentru Corpul Tau.

You May Also Like

3 comments