OOTD: Piece of cake. The pink Rosewholesale coat.

by - miercuri, noiembrie 09, 2016


Manusi/Gloves: https://goo.gl/OoHyYG

Daca m-ai fi pus in fata unui raft plin de haine roz in urma cu vreo dpua luni, as fi refuzat total paleta de roz. Dar stii doar ca ti-am povestit de nenumarate ori de culorile anului, printre care se afla si o nuanta de roz deschis, pastel. Mi-am schimbat gandurile peste noapte si covorul de frunze mi-a dat de inteles ca in curand nu va mai fi nici urma de vreme placuta.
La capitolul anotimpuri, ma cert in permanenta cu iarna, insa trebuie adaptata garderoba si binenteles, stilul sezonului.
Sarim peste alte introduceri si trecem direct la subiect. Mi-am luat o geaca roz! Roz ca un norisor al dragostei, precum o prajitura cat un kilometru de dulce. Mi-a placut totusi aceasta nuanta, iar modelul este unul pufos asa cum imi place mie.

Comanda Rosewholesale a sosit prin DHL (sarim peste micile incidente si intarzierea provocata), impachetata extrem de riguros, ca de obicei. Am gasit fiecare detaliu la punga sa, astfel ca m-am bucurat precum un copil mic de crearea designului final.
Geaca are o gluga perfect dimensionata si o blana calduroasa in jurul acesteia. Canaceii blaniti de la cordonul din talie sunt de asemenea un detaliu splendid.
Mi-ar fi placut sa fi fost imblanita la interior, insa datorita lungimii este foarte calduroasa (miidi, circa o palma, o palma jumatate peste genunchi) si perfecta cat sa-ti permita sa te joci cu vestimentatia. Am purtat cateva zile in sir fuste si rochii fara sa fiu deranjata de un disconfort termic. De fel port S la imbracamintea obisnuita de primavara-toamna, insa intotdeauna aleg o marime mai mare la produsele de iarna, mai ales la geci. Asadar, am ales un M si vine de minune.

Este o alegere super de iarna! Rosewholesale are o multime de lucruri faine. Spre exemplu mi-am mai ales si o pereche de manusi tricotate, cu blanita, care sunt perfecte pentru sezonul acesta. Sunt extrem de interesante si usor protectoare impotriva frigului.

Ei bine, voua cum vi se par aceste alegeri? 








You May Also Like

1 comments