Review: Maybelline Super Stay 24 de la Pentru Corpul Tau

by - marți, mai 16, 2017

Am revenit din nou cu seria mea preferata de review-uri. Imi place la nebunie sa incerc noi produse si servicii, oferite de numeroasele firme din tara sau de peste granita. Sper ca de fiecare data sa va fie de folos impresiile mele si sa realizati cele mai bune alegeri.
Astazi vorbim despre primul produsul cosmetic din comert care a intrat la mine in colectie de curand dupa mai bine de un an si jumatate, timp in care am folosit doar produse farmaceutice si cat se poate de naturale (cosmetice din plante). Am preferat aceasta schimbare datorita tenului sensibil care nu se multumeste cu orice si pentru a preveni intensificarea acneei.

Sunt o mare fana a fondurilor de ten. Datorita semnelor si cosurilor proeminente, pe care evident, le "atac" in orice moment al zilei, am nevoie de acea acoperire perfecta, naturala si in ton cu nuanta deschisa a pielii mele. La capitolul nuanta imi gasesc extrem de greu un fond de ten suficient de deschis, motiv pentru care in borseta cu cosmetice se regasesc acele picaturi de ajustare a nuantei de la The Body Shop.

Pentru Corpul Tau este un magazin cu diferite produse de ingrijire, de la cosmetice pana la remedii terapeutice, toate cu un pret extrem de accesibil. Produsele au sosit riguros impachetate si extrem de repede prin curier.
Asadar astai vreau sa va prezint noul meu fond de ten de la Pentru Corpul Tau si anume Maybelline Super Stay 24 in nuanta 05 Light Beige, cea mai deschisa nuanta posibila, alaturi de un produs indispensabil de machiaj, pe care l-am recumparat pentru a doua oara de la ei - Tus de ochi lichid Kallos.
Modul de prezentare al produselor primite de la ei difera ca aspect fata de cele de pe site, dar asta nu a fost o problema pentru mine.



Acest fond de en are o textura lichida si se intinde extrem de usor pe piele. Pentru aplicarea acestuia eu folosesc pensula ovala care consider ca-mi ofera o aplicare mai usoara, mai rapida si o acoperire mai buna. Acesta pretinde ca ar fi rezistent la transfer si trebuie sa recunosc ca la acest capitol nu atinge performanta de 100%, dar cel putin 90-95% chiar face acest lucru. Este cel mai rezistent fond de ten la transfer din mini colectia mea, urmat de Dermablend si Dermacol (aproape imposibil de purtat pe pielea mea), care nu sunt rezistente si necesita fixarea cu ajutorul unei pudre translucide.
Ma bucurat enrom de mult sa vad ca nuanta aleasa mi se potriveste in proportie de 90% si ca nu mi-a provocat niciun fel de iritatii in cele doua saptamani de cand il folosesc zilnic, precum alte fonduri de ten. Fata de preferatul Dermablend, acesta este mult mai accesibil, fiind jumatate din pretul acestuia.


Acoperirea este medie, ofera un aspect natural si nu as putea spune ca rezista pe ten 24 ore (deoarece aceasta varianta de produs pretinde ca ar rezista 24 ore in loc de cele 16 ale variantei de pe site), dar minim 6-8 ore cat sunt in multime tot o face si sunt multumita. Ce-i drept nici n-am avut nevoie sa-mi persiste o asemenea perioada de timp.
Ca prin urmare sunt extrem de multumita de aceasta achizitie si cu siguranta il voi recumpara deoarece acopera destul de bine si este accesibil la pret.
Acest fond de ten este disponibil la ei pe site in 8 nuante diferite, fiind mai usor si util sa va gasiti nuanta potrivita daca v-ati convins ca merita incercat si de voi.





Este a doua oara cand imi comand acest tus de la ei. Si stiu ca poate nu se cuvine, dar pana sa-l primesc pe acesta, inca il foloseam pe cel vechi, identic, de mai bine de un an.
Acest tus mi se pare de-a drptul senzational. Are o pensula subtire, flexibila, de o lungime potrivita astfel incat sa-mi permita realizarea unei codite perfecte in maxim 1-2 minute.


Nu trebuie sa insist cu mai multe straturi, fiind suficient de intens si durabil. Din punctul meu de vedere este cel mai bun tus incercat pana in prezent si produsul Kallos preferat (chiar daca per ansablu nu ma impresioneaza ce am incercat de la acest brand  - tusul acesta o face).
Fiind foarte sensibila, acest tus, in combinatie cu rimelul din extracte de alge marine, imi ofera un machiaj al ochilor impecabil, chiar si pentru o surata de 12 ore (testat), fara a-mi creea vreun fel de disconfort. Daca ulterior ma usturau ochii si imi lacrimau foarte tare la contactul cu exteriorul, cu acestea doua sunt sigura ca am niste ochi albastri perfect conturati pe tot parcursul zilei,

Aplic fondul de ten de mai sus, peste un corector verde anti-imperfectiuni, tusul, mascara, un blush piersica si un ruj (mai mult sau mau putin) pigmentat, senzualul Black Opium de la YSL si sunt gata de plecare. Cum vi se pare?


You May Also Like

3 comments

  1. Ce frumoasa esti !!!!! Chiar nu stiu daca mai ai nevoie de machiaj ,dar cand vrem sa aratam perfect ........o facem ! Te sarut draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. am auzit pareri bune despre acest fond de ten. Am si eu Dermablend 3D corection de la Vichy insa mi se pare prea mult pentru a-l purta intr-o zi obisnuita, il folsoesc doar la petreceri. Iti recomand CC Cream-ul de la Bourjois, e foarte bun si e super ieftin. Pupici!

    RăspundețiȘtergere