OOTD: Cum sa porti geaca galbena

by - sâmbătă, iunie 03, 2017

Designerii dictează, poporul român pune în practică. Cam asta ar fi concluzia scurtă la care am ajuns în ultima vreme. Văd tot mai multă lume mândră, chiar la modul acela plin de fițe, în care mai ales tineretul care dispune de un buget enorm de la mama și tata, care cumpără doar haine de firmă. Un trend care din punctul meu de vedere ar trebui să moară. Chiar dacă haina are o etichetă de firmă, nu-l face pe om. Nu înseamnă că va rezista veșnic sau că e de o calitate ieșită din comun.

 După scurtele excursii în capitală am ajuns la concluzia că hainele, accesoriile și cosmeticele de firmă sunt mai accesibile pentru bucureșteni decât cele din magazinele obișnuite. În schimb, pentru multe alte zone din țară, se găsesc în magazinele obișnuite sau în second hand-uri haine foarte ieftine, frumoase și destul de calitative/comode.


O altă remarcă este cea că unii oameni nu acceptă efectiv alte lucruri decât cele scumpe, de lux, branduite. Sau dacă văd la 10 persoane o haină, știu că trebuie sa o cumpere la rândul lor. Având în vedere că primesc multe haine datorită colaborărilor, de care cu siguranță v-ați dat seama, nu mai sunt nevoită să cheltui suplimentar să-mi încarc garderoba. Și chiar dacă am o afinitate față de un produs, primul meu gând nu este acela de a cumpăra ceva ce vor toți sau ceva de firmă. Întotdeauna achiziționez ce-mi place și ce consider că se potrivește stilului meu.

Și nu o dată ți-am zis că-mi plac magazinele chinezești de care mulți de feresc. Adevărat, uneori transportul este enervant de lung, însă poți găsi chestii ieftine, frumoase și calitative, noi-nouțe, la prețuri mici.


După ce am plasat comanda Zaful am văzut că geaca aleasă de mine a fost de curând un trend foarte popular. Eu ador gecile de piele și mi-a plăcut culoarea. Este principalul motiv pentru care am ales-o. Nu am știut la momentul respectiv că este o geacă Zara (tadam... și cu siguranță nu are prețul exorbitant pe care l-ar fi avut la Zara, dacă aș fi găsit-o în stoc). Am mai primit de la alte firme partenere produse Zaful și mi-am dorit mult să colaborez cu ei. Hainele de pe acest site sunt extrem de calitative, au modele noi foarte frumoase și chiar unele de firmă la preț de producători, conform acestei experiențe.
Se așează frumos, este călduroasă și groasă, versatilă și potrivită stilului meu, exact așa cum îmi place mie.

Rochia pe care am purtat-o la această ținută a fost un rest, dacă pot spune așa. E simplă, din mătase, vaporoasă și extrem de confortabilă. Dacă nu vă încântă rochiile albe, atunci puteți alege aceste rochii negre florale "Zaful black floral dress Summer 2017 Promotion and Up to 70 % OFF".


Recomandarea mea este dincolo de orice sfat și orice trend, să vă cumpărați produsele care vă plac și să încercați alternativele mai ieftine. S-ar putea să fiți plăcut surprinse de ceea ce puteți găsi în magazinele acestea online chinezești sau în cele obişnuite de la colțul străzii.
Codul "ZafulChen" utilizat înainte de plasarea comenzii vă aduce totodată şi o reducere la viitoarea voastră comandă Zaful.


Geaca galbena/Yellow jacket: http://goo.gl/t9wtX4
Rochie din matase cu flori/ Silk flowers dress: http://goo.gl/c0gU3m 













You May Also Like

5 comments

  1. Ce-mi place tinuta ta de astazi! La jacheta m-am uitat de multe ori dar pana m-am decis eu, marimea mea a disparut de pe stoc. Rochita e divina, atat de romantica...imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia imi place mult, tinuta e foarte reusita. Nu sunt de principiul sa ma imbrac doar de firma, nu imi place sa cheltui o avere pe haine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasă ținuta! Sfaturile tale sunt chiar de urmat!

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai cucerit cu acest outfit. Iti sta foarte bine si te admir pentru frumusetea ta! Te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere