OOTD: Bluza inflorata cu volane

by - miercuri, iulie 19, 2017

Am revenit iarasi cu un outfit. Era asteptat? Ma bucur ca vremea este insorita si sper sa nu vina prea curand valul de ploi. Deja ca vremea este data peste cap: ziua murim de cald si seara punem blana pe noi. Sau sunt singura?!

Astazi va spun cateva cuvinte despre noua comanda Zaful care a inclus 2 produse: bluza cu volane despre care va povestesc azi si geaca albastra cu broderie, despre care va spun data viitoare.


Am ales aceasta bluza datorita imprimeului si datorita acelor volane de la maneca, perfect simetrice. Comparativ cu alte produse si comenzi reusite de pe Zaful, bluza aceasta m-a dezamagit putin. De vina este materialul subtire, care ma duce cu gandul la o etamina mai subtire. Are o transparenta undeva la 5%, deci nu lasa la vedere bustul, insa ma asteptam la un material ceva poate mai gros sau mai moale, nu stiu... Pretul ei nu este intocmai mic, motiv pentru care am avut acele asteptari ca si la comenzile anterioare, care m-au surprins din acest punct de vedere.


Bluza nu e croita dupa forma corpului si nici nu sustine bustul ca orice alta bluza. Ea cade simplu pe corp, motiv pentru care am senzatia ca deseori se ridica in zona gatului si a umerilor, facand-o sa arate ciudat. Din pacate aceasta bluzita o trec doar la lucruri vestimentare dragute. Este frumoasa, racoroasa si moderna, perfecta pentru vara.

Eu am asortat-o la o fusa din imitatie si cu noii mei adidasi roz, cei mai eleganti si comozi papuci din ultima vreme (la capitolul confort stau foarte prost).

Voua cum vi se pare?


Blouse/Bluza: http://goo.gl/5Nn38N
Skirt/Fusta: SheIn
Shoes/Papuci: Ebay










You May Also Like

7 comments

  1. Woow! Ce bluza frumoasa!
    Tinuta imi place maxim, desi adidasii nu sunt chiar stilul meu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes20 iulie 2017 la 11:07

    Foarte draguta bluzica de fapt eu nu am vazut la tine un lucru urat.

    RăspundețiȘtergere
  3. O tinuta superba ( nu ma uit la incaltari :D ) si pozele sunt minunate. Daca mai vad ca blurezi pozele te ucid :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa traiesti sefa! ♡ Mi s-a mai spus. Incerc sa renunt. M-am lasat prada efectelor. :))

      Ștergere
  4. Foarte fain decorul. Imi place cum iti vin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bluza perfecta pentru vara! Imi place foarte mult tinuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. In majoritatea pozelor mi-au luat ochii incaltarile. Ma rog, vei zice ca-s obsedat ca ma uit la picioare. Dar na, imi place (si) rozul :D

    RăspundețiȘtergere