OOTD: Geaca albastra cu broderie

by - marți, iulie 25, 2017

De fiecare data cand privesc printre rafturile de haine imi este foarte greu sa ma decid. In ultima vreme am decis sa-mi schimb usor garderoba si sa aleg lucruri diferite, care mai de care mai deosebite.

Cu toate ca ma bucur de zilele calduroase din plin, am inceput deja sa ma pregatesc pentru sezoanele reci si foarte reci. Afinitatea mea fata de geci nu se opreste, la fel cum parca nici rochiile de jaquard nu sunt de lepadat, mai ales cand le gasesti la preturi bune.

Cu siguranta nu puteam rata geaca asta frumoasa cu broderie de pe Zaful. A fost dragoste la prima vedere! Culoarea ei imi place la nebunie, dar nici broderia nu e mai prejos. Inca de mica m-au pasionat lucrurile colorate in albastru si incerc cat de mult posibil prin aceste culori vii sa aduc putina buna dispozitie in garderoba. Pana acum ma invarteam printre hainele negre, dar mi-am zis ca e vremea sa mai zic pas.

Dress/Rochie: https://goo.gl/oNpP65
Jacket/Jacheta: https://goo.gl/xHQC8H
Bag/Geanta: https://goo.gl/NpAmkT


Nu ma pricep la materiale, dar prietenul meu spune ca are miros de piele si in consecinta ca ar fi o geaca de piele, nu de imitatie. N-as sti sa ma pronunt, nefiind cunoscatoare. Cert este ca e o geaca destul de greoaie si se aseaza perfect atat pe mine, cat si in garderoba.

Modelul acesta de rochie intentionam sa-l achizitionez de mai mult timp, insa se pare ca acum a fost momentul. Totusi se pare ca din toata colectia mea cu astfel de rochii, ea se potriveste cel mai bine. Cateva dintre modelele precedente sunt usor largi sub brat, insa nu cu mult, dar aceasta e croita perfect. Din pacate nu maj este pe stoc, dar cei de la Rosegal au o gama variata de astfel de rochite, inclusiv imprimeuri noi, abia aparute, asa ca o sa va las link catre categoria unde le puteti gasi, daca sunteti interesate.



Va place outfit-ul de azi?












You May Also Like

2 comments