OOTD: Salopeta cu choker, maneci evazate si flori de cires

Vara asta ne axam pe simplitate si detalii fine, materiale comfortabile care sa lase pielea sa respire atunci cand termometrele sunt incinse la maxim.


Principala alegere din comanda Zaful a fost salopeta de azi, prima mea salopeta cu choker, dintr-un material vaporos, ce are drept accesorii pretioase un simplu choker si maneci evazate ascutite, pe care sunt imprimate o broderie spectaculoasa din flori de cires. Si pe aceasta am luat-o tot de la reduceri, fascinata fiind de stilul atipic al acesteia.

Chokerele tin loc de colier si sunt la moda anul acesta. Nu as fi optat in mod obisnuit pentru un asemenea decolteu, insa acest stil ofera o nota de senzualitate, accentuand/alungind zona gatului si a corpului. Precum si in cazul salopetei precedente, am remarcat aceeasi problema la tur: mult prea lasat, care-ti ofera o priveliste cam directa in zona intima si ofera senzatia unui "sex dubios". Sunt o norocoasa caci am avut un ajutor de nadejde care sa ma ajute sa elimin acel surplus de material si sa ridic putin turul, astfel incat salopeta sa fie purtabila in orice moment al zilei.


Zaful ofera transport gratuit la comenzile peste 30$ si pachetele ajung la posta locala (cel putin in cazul meu), iar produsele sunt superbe si extrem de calitative.

Mi-am gasit si perechea favorita de sandale Amiclubwear cu care m-am gandit sa o accesorizez. Vorbesc despre sandalele imbracate in sclipici cu toc gros si mic, o splendoare in adevaratul sens al cuvantului. Sandalele sunt extrem de comfortabile, exceptand o mica portiune de la spate cu sclipici care provoaca o jena usoara, unde am fost nevoita sa recurg la mici artificii.


 Le-am vazut si pe la noi, insa pretul era destul de mare. Amiclubwear are colectii impresionante de incaltaminte iar calitatea este extrem de buna. Gasim la ei incaltaminte frumoasa incepand cu 3$. Asadar, va las si link-urile catre produse si va recomand cu caldura sa vizutati aceste magazine care va vor infrumuseta garderoba.


Romper/Salopeta: http://goo.gl/mZRkWU
Glitter heels/Sandale: https://goo.gl/dwbbbB














Comentarii

  1. Tare frumos modelul salopetei, iti super bine. Insa aceeasi problema, lungimea, mi se pare putin cam scurta..pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat e ceva mai scurta. Eu nu am nicio prpblema cu acest lucru insa pentru tine da, s-ar putea sa fie o mica problema.

      Ștergere
  2. Valeria Chertes8 iulie 2017 la 16:43

    Foarte draguta si salopeta si sandalele.

    RăspundețiȘtergere
  3. E clar: am concurenta cand e vorba de flori. Sa ma bucur?

    In alta ordine de idei, iar mi-au luat ochii picioarele aka chestiile cu care erai incaltata :D De fapt, acolo m-am uitat prima oara :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare