Cum sa te bucuri de faptul ca esti inca singura?

by - miercuri, septembrie 13, 2017

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o relatie de iubire frumoasa, pentru multi, singuratatea fiind de nesuportat. Insa, contrar credintelor, daca esti singura iar toate prietenele tale sunt deja cuplate, te poti bucura de faptul ca nu nu te afli intr-o relatie si poti face lucruri pe care sa le transformi in amintiri deosebite. Iata o lista de activitati de care sa te bucuri, incepand chiar de azi.

Mergi unde iti doresti tu si cunoaste oameni noi!


Atunci cand esti singura, poti merge oriunde vrei, oricand. Nu va mai trebui sa astepti ca tu si prietenul tau sa aveti concediu impreuna sau sa amanati pentru ca banii nu sunt de ajuns pentru amandoi. Daca ai in minte sa calatoresti, vei fi surprinsa cati oameni noi vei cunoaste si cat de placut va fi sa incepi sa vizitezi diverse locuri, chiar din tara noastra. Iar, daca esti genul de persoana careia ii place sa calatoreasca alaturi de prieteni, atunci si mai bine! Cand te hotarasti ca a venit timpul sa iti faci amintiri noi si sa umpli albumul de poze cu cei dragi tie, acceseaza pagina cu obiective turistice in Tg.Jiu, unde vei descoperi unul dintre cele mai deosebite locuri pe care Romania le poate oferi, alaturi de oamenii care si-au dedicat timp si au pus suflet ca totul sa fie perfect pentru cei care calca pragul unui loc atat de plin de istorie, precum este Domeniul Culcer.

Exista multe femei singure care cred ca, daca nu sunt angajate intr-o relatie amoroasa, nu mai este nevoie sa se machieze cand ies din casa, ele asociind acest lucru cu o intalnire. Contrar acestei credinte, cele mai multe sanse sa cunosti pe cineva sau sa ai succes intr-un colectiv nou este sa ai un ten ingrijit, scapand rapid de ochii obositi, printr-un machiaj natural, care sa puna in evidenta atuurile fiecareia dintre noi. Oricat de prost ai fi dormit cu o noapte in urma participarii la un eveniment sau cand prietenii vor sa te scoata in oras cu ei, apeleaza la micile trucuri de machiaj pe care le cunosti. Afla ce tipuri de pudre pentru obraz disponibile pe bottegaverde ti se potrivesc, in functie de nuanta pielii si a momentului din zi in care o vei folosi si radiaza de sanatate si frumusete!


Pana il vei intalni pe printul vietii tale, ai timp sa te inscrii la o sala de fitness sau la un bazin de inot si sa te bucuri de un regim de viata sanatos, alaturi de o dieta corespunzatoare. Cu fiecare zi, te vei simti tot mai bine in propria ta piele si vei observa ca si stima de sine va creste. Psihologii confirma faptul ca persoanele de sex feminin care au o incredere in propria persoana mai mare au sanse mai mari sa atraga barbatii la care viseaza. Acest lucru se datoreaza faptului ca barbatii isi doresc langa ei o femeie independenta, carismatica, ce e in stare sa se descurce si singura.

Nu in ultimul rand, bucura-te de aceasta perioada dand petreceri la tine acasa, unde ii poti invita pe cei mai buni prieteni, impreuna cu cine vor ei sa vina! Distractia este garantata si, in plus, vei cunoaste persoane noi!

You May Also Like

0 comments