Avon - Mereu aproape de tine!

by - sâmbătă, august 04, 2018

Lider de opinie și antreprenor de succes, Avon a fost unul dintre primele branduri de cosmetice din România și primul cu care am cochetat. Cadourile primite la eveniment din partea Avon Suceava mi-au adus aminte de copilărie, perioada aceea de pe la 12-13 ani când, din bănuții primiți sau strânși la pușculiță, îmi făceam câte o plăcere și mă scriam entuziasmată în clubul colegelor care făceau comenzi la colegele care erau reprezentante. Așa am început eu să mă luminez în ale cosmeticii, căci erau cele mai populare și accesibile produse de îngrijire de pe piață și aveau niște arome la gelurile de duș....


Treaba nu s-a schimbat foarte mult în prezent. Doar ce au completat gama cu câteva produse/mărci noi, dar încă au o mulțime de produse interesante, accesibile la preț și de o calitate medie, uneori chiar ridicată.

Chiar și în zilele noastre, toți cei care își doresc o carieră în lumea Avon o pot face înscriindu-se ca reprezentanți, având șansa de a obține câștiguri ridicate, comisioane la fiecare comandă, reduceri substanțiale la produse și multe chiar cadou.

Goodie bag-ul Avon Suceava

Pe scurt a fost unul din cele mai generoase pachete cu multe produse care mi-au făcut plăcere să le testez (după posibilități).



  • Spumantul de baie Red Berries

E produsul favorit al pachetului primit. Este o spumă de baie cu miros gurmand de fructe care colorează apa și o umple cu spumă prin utilizarea unei cantități de produs relativ mică. M-am îndragostit de el de la prima utilizare.
Parfumează nu doar apa, cât și încăperea și lasă pielea catifelată și luminoasă. Transformă ritualul îmbăierii într-o experiență cu 5 stele.



  • Lac de unghii Mark Gel Shine

Lacul de unghii m-a surprins și pe mine. Am observat că au o gamă variată de nuanțe în această gamă. Oferă acoperire perfectă chiar și dintr-un singur strat, însă mie îmi place să îl aplic în două pentru și mai multă intensitate.
Eu am primit nuanța Golden Eye care este foarte versatilă. Unghiile ies impecabil și am fost surprinsă de rezistență acesteia (minim o săptămână-două).
Tot în temă, am primit și un set tare drăgălaș de pile în formă de ojă pe care nu le-am utilizat până în prezent și pe care le voi păstra pentru poze căci sunt mult prea draguțe.



  • Fondul de ten Bright Start

Deși sunt foarte problematică în descoperirea nuanței perfecte de fond de ten, acest fond de ten a fost singurul din cele primite la eveniment care mi se potrivește.
Însă, din păcate, acesta are o acoperire mică și este indicat persoanelor care nu se confruntă cu foarte multe imperfecțiuni evidente. Are o textură ușoară și este chiar indicat persoanelor ce caută o acoperire mică, tip cremă BB/CC, care nu încarcă tenul în zilele toride, pentru un aspect cât mai natural.


  • Pudra compactă Avon

Din păcate nuanța acesteia nu mi se potrivește deloc, fiind mult prea închisă pentru tenul meu. Totuși, am testat-o pe spatele mâinii și are o textură ușoară, catifelată, perfectă pentru vară. Cel mai probabil vă ajunge la una dintre voi în cadrul giveaway-ului pe care vi-l pregătesc cât de curând.


  • Glimmerstick Diamonds Eyeliner

Acest creion de ochi în nuanța Brown Sugar are o textură cremoasă, se aplică cu ușurință și are o rezistență destul de eidicată. Conține particule strălucitoare și oferă un contur perfect ochilor. Este un produs foarte spornic și potrivit pentru diferite zile, completând cu excelență atât un machiaj de zi, cât și unul de seară.


  • Rujul Avon Color trend

Este un ruj de buze cremos și hidratant într-o nuanța Passion, un roz-piersiciu destul de simpatic.
Este ideal pentru anotimpurile calde și perfect pentru persoanele care iubesc o pată de culoare ușor subtilă pe buze, precum e recomandat în cazul machiajului de vară.


  • Avon Luck Limitless pentru El și Ea

Am primit și cele două monstre de parfum din gama Luck.
Parfumul pentru ea este unul dulce, o combinație floral-fructată alcatuită din esență de pomelo, floarea pasiunii și acorduri de ambră care, în primă fază, m-a dus cu gândul la o combinație din spuma de baie și mireasma de pepene.
Mi se pare un parfum foarte plăcut și feminin, pentru toate categoriile de vârstă. Îmi place super mult!

Luck pentru El este un parfum cu note dulci-lemnoase, preponderent masculine. Știți că eu am o pasiune pentru parfumurile bărbătești iar acesta nu e o excepție. Parfumul se deschide cu note dulci și treptat se masculinizează, scosând în evidență acordurile de bambus, ambră și esența de nucșoară de Grenada.
Personal găsesc încântătoare aceste parfumuri în special pentru sezonul rece, dar nu numai.

Totodată Avon Suceava ne-au oferit și câte un semn de carte pe care deja l-am adăugat la cartea mea favorită, precum și o mapă ideală pentru actele cele mai importante.
Pupici!

You May Also Like

0 comments