Ce cadouri luăm femeilor din viața noastră de 8 martie

by - luni, martie 02, 2020

Deși mulți se bucură că anul acesta că zilele de 1 și 8 Martie cad în weekend, nu am putea trece peste începutul de primăvară fără să marcăm sosirea mărțișorului. Țin minte că și în anii trecuți, chiar dacă aceste zile erau în weekend, colectivul școlar din care făceam parte oferea cadourile doamnelor profesoare anticipat acestor zile. Și știu că mai sunt persoane care vor proceda la fel. Iar când vine vorba despre soții și mame, mătuși și prietene, ei bine, weekendul e perioada prielnică să ne petrecem timpul liber alături de ele și, de ce nu, să le dăruim un mărțișor pe cinste.


Mereu am crezut în cadourile care contează și în locul unui mărțișor simbolic care poate va fi purtat în piept în aceste zile sau poate nu, fie față de o floare care se va ofili cu ușurință, mai bine va fi primit un parfum sau un produs cosmetic. Ele nu trebuie să coste o avere, pentru că în zilele noastre există și astfel de cadouri de ziua femeii extrem de accesibile și de o calitate formidabilă. Așadar, dacă aveți nevoie de astfel de sugestii, iată produsele și brandurile la care vă recomand să apelați cu încredere. Vă dezvălui totodată că pe Notino vă așteaptă și o reducere extra de 8% la toate produsele și promoțiile cosmetice în curs, de care puteți beneficia folosind codul "reducere", plus livrare gratuită la o serie de produse selectate.

Sugestii de cadouri pentru ziua femeii

Dacă aveți în jurul vostru doamne pasionate de machiaj, cu siguranță ele vor fi extrem de incantate dacă veți opta pentru o paletă de farduri de calitate.
Sugestia mea sunt paletele de la Makeup Revolution, un brand de produse cosmetice netestate pe animale, vegane, cu prețuri foarte accesibile și variante cât cuprinde.
Preferatele mele sunt paletele Soph X și Violet Chocolate, dar brand-ul deține posibilități multiple de palete și nuanțe. Așa că puteți să alegeți în voie o paletă cu care veți face senzație.


Mai puteți opta și pentru parfumuri, unde aveți o colecție vastă de parfumuri din care puteți alege. Eu aș opta pentru Alien, Armani, Givenchy sau Yves Saint Laurent, dar alegerea vă aparține în funcție de gusturile doamnelor din viața voastră. Sau dacă bugetul vă permite puteți opta pentru un parfum de nișă.


Iar pentru persoanele care apelează recent la saloanele de înfrumusețare și care adoră părul bine conturat și frumos aranjat, puteți opta pentru un aparat de stilizare de la Remington sau Rowenta. Sunt brandurile mele de suflet în materie de aparate, de la care dețin feon, placă, ondulator și o perie de îndreptat. De 8 Martie am decis să-mi ofer un mărțișor și să-mi adaug la colecție o placă de creponat din gama lor de aparate de stilizare.


Voi ce mărțișoare dăruiți femeilor din viața voastră? 

You May Also Like

7 comments

  1. Foarte bune aceste idei de cadouri și eu sunt de aceeași părere cu mărțișoarele și florile ,decât să dau așa ceva mai bine prefer să ofer un parfum sau ceva produse de makeup ,o floare se ofilește imediat sau un mărțișor ce să facă ,cu el,cât să-l poarte ,eu de fiecare dată când am oferit de 8 Martie ,nu am dat flori sau mărțișor .

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes4 martie 2020 la 13:37

    Mulțumim pentru sugestii ,am sa țin cont de ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu daruiesc dulciuri, carti, haine, cosmetice. Cui? Mamei si surorii mele mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un parfum va fi întotdeauna cea mai bună alegere a unui cadou

    RăspundețiȘtergere
  5. grigoras titina5 martie 2020 la 11:22

    Paleta de la Makeup Revolution Soph X...O adorrr.

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante sugestiile tale. Mie îmi place să primesc parfumuri și flori.

    RăspundețiȘtergere
  7. De retinut ideile.Eu sunt adepta parfumurilor, asa ca voi cumpara si un parfum pentru o prietena draga

    RăspundețiȘtergere