Măști de protecție personalizate de la Kreativator

by - luni, aprilie 13, 2020

Site-ul Kreativator a fost descoperit în urmă cu două luni, pe când făceam prima comandă cadou pentru o persoană dragă mie. Pe atunci alegeam un tricou complet personalizat. Față de alte site-uri, Kreativator îți oferă o modalitate de personalizare mai amplă a articolelor vestimentare. Dacă până acum găseam site-uri prin care îți puteai personaliza doar fața, prin intermediul Kreativator îți poți personaliza și spatele sau mânecile. Practic poți opta pentru personalizarea în orice zonă și câte vrei, în limita bugetului pe care îl ai la dispoziție. Fiecare articol vestimentar este 100% bumbac, un material comod, care lasă pielea să respire și care e blând cu ea.


Iar în ceea ce privește procesul de personalizare, imprimeurile sunt fix cele pe care le adaugi/vezi în editor înainte de finalizarea comenzii, iar imprimeurile identice se mențin întru totul chiar și după spălări repetate.
Însă la Kreativator.ro poți personaliza și o serie vastă de accesorii, printre care, mai nou, și măști personalizate


Măști personalizate pe Kreativator

Am ales să personalizez două măști prin intermediul lor, una pentru mine, și una pentru el. Eu am optat pentru o poză simpatică găsită pe internet, iar el a optat pentru două "simboluri" din editorul lor. Voi puteți opta și pentru varianta text sau oricare din acestea.



Produsele au fost executate și expediate în următoarea zi lucrătoare după personalizare, prin curier rapid, și au ajuns la mine în câteva zile. 

Așa cum o spune și el, imprimeurile sunt de o calitate foarte bună, foarte clare și întocmai una cu poza de pe site. 
Materialul măștilor e 100% bumbac. Chiar dacă genul acesta de măști nu ne protejează de virusul actual, ele restrâng răspândirea microbilor, a bacteriilor sau a virusurilor în mediu extern. Sunt perfecte pentru a ne proteja și de vapori ceva mai toxici sau deranjați sau de mirosuri, în proporții mici, atunci când avem de făcut diferite activități casnice.


Iar pentru faptul că ele pot fi personalizate după bunul plac, se pot transforma cu ușurință într-un accesoriu fashion sau ceva mai amuzant, pe care să-l purtăm cu mai multă plăcere.
Chiar dacă ne putem face astfel de măști și acasă, din materialul unor lenjerii de pat, trebuie să țineți cont că multe materiale de acest gen nu sunt chiar 100% bumbac și că, pentru necunoscători, ele fac mai mult rău, decât bine.


Prețul unei măști este de 18 lei iar acesta este influențat de tipul personalizării, de numărul elementelor și de numărul bucăților comandate. Astfel, pentru că am ales două măști, am beneficiat de o reducere de 5%. Prețul final de achiziție a unei măști simple a scăzut la 13 lei, însă bineînțeles, varianta cu model personalizat a fost ceva mai scumpă. Practic am plătit în jurul sumei de 100 lei pentru 2 măști personalizate, dar știu că nu e o investiție pe care o fac în fiecare zi și că avem măștile de protecție care ne reprezintă.


Măștile au fost deja folosite, spălate și igienizante de câteva ori. Elasticul rezistă și imprimeul este același. În plus, poate fi purtată atât pe fața cu model, cât și pe cea albă.
Personal, în contextul actual, cred că sunt o investiție bună dacă nu vă permiteți să cheltuiți constant sume mari de bani pentru o protecție minimă sau dacă nu vreți să mai deprindeți de stocurile din farmacii. 


Voi ați purta o asemenea mască personalizată? La ce elemente ați apela pentru personalizare?


You May Also Like

2 comments