Fii tu insuti in papucii potriviti

by - miercuri, iulie 01, 2015

Cea mai frumoasa si potrivita incaltaminte este cea comoda care iti da senzatia ca plutesti atunci cand mergi. Incaltamintea trebuie sa fie de marimea potrivita, nici sa te stranga, nici sa fie larga si sa se potriveasca cu tinuta si ocazia la care participi.
Totodata este foarte important sa-ti acorzi timpul necesar si sa nu te limitez la un singur model. Cel mai bine este sa acorzi o atentie deosebita calitatii din care incaltamintea este realizata si nu in mod special designului. Designul ramane intotdeauna pe locul doi, sigur este ceva pus deoparte si pentru tine!


Ce incaltaminte te-a dus cel mai departe?

Odinioara obisnuiam si eu sa fac aceeasi greseala: ma orientam dupa model si pret, nu dupa calitate. Si fiecare alegere de acest gen a avut rezultate pe masura pe care am regretat-o apoi din rasputeri. Picioare obosite, dureri infernale, nopti nedormite, picioare unflate, besici, bataturi etc. Picioarele frumoase nu sunt chinuite! Cand am inceput sa descopar incaltamintea potrivita am observat cum picioarele mele sunt mai frumoase ca niciodata.   
                                             
      
Sunt de preferat produsele cu talpa joasa, ortopedica si confectionate din piele, care sa se potriveasca cu talpa piciorului si care sa-i asigure pozitia corecta la mers. Acestea sunt lucruri esentiale pe care orice om trebuie sa le aiba in vedere pentru picioare frumoase si pentru a fi fericiti la sfarsitul zilei, dupa o zi plina in deplasare. Pantofii din piele permit picioarelor sa respire evitand problemele piciorului si vizitele la doctor. Gandeste-te la cati bani economisesti si cate beneficii iti pot aduce acestia. Investeste in calitate sa te bucuri de sanatate!




Lansarea noului site ECCO, cu un design modern si o experienta de cumparare optimizata.


Inca de la aparitia sa Ecco Shoes a avut drept tinta un public multumit si crearea de incaltaminte comoda pentru fiecare ocazie speciala din viata noastra. Fiecare zi are a sa poveste si trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa. Cei de la Ecco Shoes utilizeaza drept materie prima pielea, naturala si ecologica, in crearea unor modele cu inspiratii cotidiene din tot ceea ce se intampla in societate. Ei stiu foarte bine cat de important este sa ne bucuram de confortul nostru si a intregii familii. 
Noul site vine cu o infatisare delicata, pusa la dispozitia tuturor clientilor, cu o accesare facila pentru toti si cu un portofoliu de produse de inalta calitate adresat atat femeilor cat si barbatilor, atat oamenilor maturi cat si celor mici. Picioarele frumoase si sanatoase se construiesc de la cele mai fragede varste si trebuie mentinute odata cu inaintarea in varsta. Pagina principala te cuprinde intru totul si te atrage in multimea produselor de vis. Achizitionarea articolelor se realizeaza intr-un mod foarte simplu, clientii avand sansa de a opta pentru plata la primirea coletului sau cu cardul.
             

Victor Tighinean, director ECCO Romania, declara intr-un comunicat ca produsele Ecco sunt fabricate in fabricile proprii din Europa, respectiv Asia, iar produsele sunt realizate respectand politica de creare a incaltamintei eco prin utilizarea de materie prima si utilaje eco. Pielea utilizata la crearea papucilor este adusa din cea mai importanta si cea mai renumita tabacarie din Europa, respectiv din Olanda.
Tot Ecco Shoes este unul dintre primii 5 producatori din lume, cu vanzari in peste 90 de tari. Daca doresti si tu sa te bucuri de calitatea unor modele de exceptie, unul dintre magazinele Ecco il gasesti in Afi Palace Cotroceni.


La Ecco Shoes gasesc incaltamintea preferata si potrivita pentru orice ocazie. Care sunt preferatele tale? Azi ce ai adaugat in cosul de cumparaturi?

You May Also Like

0 comments