Farmece pentru simturi by Coty

by - vineri, octombrie 23, 2015

Cu parul intins pe spate, ochii bulbucati catre tinta si chipul angelic, pregateste incantatia pentru urmatoarea victima.
Este pregatita sa-l surprinda si sa il farmece! Seductia poate fi o arma greu de stapanit si la 20 de ani si la 40, dar nu imposibila. Simturile pot fi cu usurinta amortite si vrajite!
In seductie precum si la jocurile de noroc, trebuie sa abordezi o metoda cu sanse garantate de reusita. Se pare ca parfumul Katy Perry nu-si poate ascunde jocurile senzuale, scotand la iveala secretele seductiei.


Prin senzualitatea sa, Katy Perry a ajuns la inima a milioane de fani care o indragesc, dar sa nu uitam de inimile pe care le-a cucerit cu voce si stilul ei neconventional.
Magia pare abstracta insa nu si pentru un magician adevarat cu simturi ascutite. La mijloc nu se afla niciun mister sau vreo bagheta magica, totul se rezuma la o potiune fermecata ale carei esente spulbera misterul atragandu-ne catre arta seductei.
O privire blanda si fermecatoare, un zambet timid si poate cateva gesturi delicate, iar de aici poti lasa potiunea sa controleze totul.

 Fiecare esenta emana si ceva din noi, dintre placerile noaste ascunse. Coty si Katy au adaugat in palaria magica doar cateva elemente simple. Au aruncat in palarie o pisica, niste zaruri, luna si stelele, iar rezultatul a fost fenomenal: note de vanilie, bujor si iasomie, intr-o sticla de cristal senzuala.
Stilul neconventional sau romantic au nevoie de un strop de energie care sa vibreze simturile celor din jur iar Mad Potion fragrances e cea mai buna solutie pentru a face asta.

Esente magice doar pentru mine

Oricand de incantatoare ar fi unele elemente ale seductiei noaste, unele sunt mai puternic definite si evidentiate. Expresia senzualitatii sta in mainile noastre si a esentelor pe care magicianul Coty le scoate doar la momentele speciale. Vrajile nu se scriu usor, insa efectul acestora nu ar trebui sa intarzie cu mai mult de cateva secunde.

Am scos din dulap o palarie, pregatita pentru magie. Oare ce esente sa adaug in ea, sa creez licoarea mea?
Nu-mi doresc in niciun caz sa cuceresc un print la intamplare, vreau doar printul pe care am pus ochii si la care-mi zboara gandurile in fiecare clipa.
Esentele sale m-au vrajit! O magie imbinata cu elemente din personalitatea mea si esentele sale cu siguranta nu poate da gres.

M-am gandit sa adaug in palarie un fluture regal si fermecator, a carei prezenta sclipitoare si impresionanta face furori. Voi pastra pisica, caci animalele mereu au scos la iveala slabiciunile mele si m-au invaluit in bucurie si caldura, senzatii care doresc sa le traiesc in profunzime alaturi de alesul meu.
Mai adaug si un curcubeu alaturi de o cheie ce vor anticipa o noua viata si-mi vor deschide noi porti catre dragoste si fericire.


Potiunea senzualitatii e aproape gata. Ramane doar sa explorez tainele seductiei in preajma printului.
Notele de varf captivate din farmecul sau vor fi esente inedite de tabac, pachiuli si vetiver, acordate cu tonka, crin, orhidee si Ylang-Ylang. O combinatie unica si fermecatoare, irezistibila si de lunga durata, pentru o seara ca in povesti si farmece profunde.

Tu ce ai adauga in palarie? Ce esente magice te vor ajuta sa-l cuceresti pe alesul inimii tale?

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

2 comments