OODT: Autumn outfit

by - joi, octombrie 08, 2015

Zilele trecute anuntasem pe Facebook recenta primire a unui nou colet Romwe. Pentru cei care nu stiu, veti afla acum cateva detalii.
Cu greu m-am abtinut sa nu aleg o alta rochie sau o salopeta de vara.
Pe langa preturile destul de accesibile, modelele m-au captivat complet.
Am zis totusi sa-mi tin in frau poftele si daca am prezentat in ultima vreme o multime de jachete, favoritele momentului fiind cardiganele, am ales la randul meu un cardigan.
Modelul de prezentare ce se gaseste pe site este acesta:


Mi s-a parut ceva mai diferit fata de ceea ce as alege in mod obisnuit si in ultima vreme chiar simt nevoia de o schimbare si astfel l-am ales pe acesta.

Impresionata sau dezamagita?

Probabil ca multi dintre voi v-ati obisnuit deja cu ideea de a gasi impresii exgrem de pozitive sau cu mici nemultumiri in ceea ce ma priveste.
Legat de acest cardigan, care a fost mai mult o alegere de moment, pot spune ca am o impresie destul de buna.

Inca din prima zi nu am mai rezistat, mi-am scos ghetutele noi de toamna si cardiganul si am iesit la plimbare.
Ghinionul meu a fost ca nu a durat nici jumatate de ora si a incceput o ploaie de toata frumusetea. Cardiganul a fost supus unei "batalii" enorme. Nu aveam umbrela si am fost nevoita sa alerg circa 40 minut, cu mici opriri, prin ploaie. Va imaginati in ce fel am ajuns la camin!
Ce a facut el asa de special?

Asa cum bine stiti, in ultima perioada ploile aduc cu sine si vant dar si frig. Cardiganul este extrem de bine consolidat si totodata moale dar nu pufos, Este destul de gros, deci am trecut cu brio prin lupta cu morile de vant.
Apoi, dupa cele 40 minute cand ploua cu galeata, am ajuns in camin uda pe tot corpul excluzand partea acoperita de cardigan.
Desi acesta se udase, apa nu a ajuns la piele asa cum s-ar fi intamplat cu un alt produs asemanator. Asta m-a impresionat cel mai tare la el.


Cardigan:goo.gl/TSvn9t
Geanta: goo.gl/czn1Vs
Cizme achizitionate dintr-un magazin, cu doar 15 lei.

Marimea disponibila este cea universala. Eu in mod obisnuit port S si s-a potrivit de minune. Este destul de lung (eu am aproximativ 1.68 m si imi ajunge pana la genunchi),protejand astfel diferite parti ale corpului.
Singura mea nemultumire, daca o pot denumi asa, ar fi manecile. In jurul coatelor e ceva mai larg, in rest are un aspect lejer. Eu am o mare problema cu lucrurile ce nu se aseaza destul de fix dar si confortabil.

Pe corp se vede destul de in regula dar mi-ar fi placut totusi ceva mai stramte in zona cotului.
Este extrem de versatil, dragut pentr6 o zi friguroasa, merge foarte bine accesorizat la o plimbare, o iesire cu fetele la cafenea etc.
Si cum nu se putea altfel, am relizat un outfit alcatuit din cardigan, pluovar, colanti si cizme de toamna.
Prin urmare cred ca acest cardigan a fost una din cele mai bune achizitii pana in prezent.






Cum vi se pare? Voi detineti unul? Astept cu mare drag parearea voastra.

You May Also Like

1 comments

  1. este foarte fain, si iti vine foarte bine aceasta tinuta! Sa o porti cu drag!pupici

    RăspundețiȘtergere