OODT: Don't forget the dress and the warm hoodie

by - marți, decembrie 15, 2015

Sarbatorile se aud sosind. Deja am inceput sa achizitionam cadourile iar noi doamnele si domnisoarele deja pierdem ore in sir printre rafturile magazinelor, cautand rochia perfecta, pantofii si planuind fiecare detaliu in parte.


Saptamana trecuta mi-a ajuns comanda Romwe, fix in seara dinainte de la porni catre Bucuresti, la gala SuperBlog, despre care o sa va povestesc ceva mai tarziu.
Evident, m-am bucurat enorm. Imi doream enorm sa ajunga in acea zi si sa-mi duc planurile la bun sfarsit.
Inca odata tin sa-i laud pe cei de la UPS. Domnul ajunsese seara pe la 17-17 si ceva, iar acesta si-a cerut scuze de intarziere, cand de fapt el avea data de livrare a pachetului meu pe vineri. Voua vi s-a mai intamplat? Pe mine m-a socat. Jos palaria UPS!

A sosit rochita cea mult asteptata si dorita, pe care in ultima vreme mi-o tot aratau prietenele pe diferite site-uri, alaturi de un hanorac extrem de simplu, dragut si calduros.

                    


Cred ca sunt cele mai bune alegeri pe care le-am facut vreodata, dintre toate comenzile online si din toate comenzile Romwe. Efectiv le ador!
Haideti sa va povestesc cate ceva despre ele!

Rochia cu insertie de dantela

Rochia aceasta mi-a placut din primul moment in care am vazut-o pe site. Am ales marimea xs (m-am cam invatat sa comand aceasta marime deoarece am ajuns la concluzia ca mi se potriveste cel mai bine). si imi vine perfect.
         


Sus este un material moale, subtire si usor elastic, iar fusta este dintr-un material mai gros si mai stabil, avand insertie de dantela in partea de jos. Dantela este fina, foarte bine lucrata si consolidata, oferind un aer elegant si scotand in evidenta picioarele mele - doua bete, doua cuie, cum vreti voi sa le ziceti.

            



     


Avand in vedere si sezonul, am asortat aceasta rochie cu o pereche de botine din piele intoarsa cu un toc relativ mediu. Aceasta tinuta merge perfect pentru evenimente dar si pentru o iesire intr-un local. Este o tinuta foarte confortabila si eleganta, dar ofera si un oarecare aer sexi datorita umerilor goi.


Hanoracul cu blana

Suna destul de ciudat, dar da, sunt fan ... blana. Avand in vedere greutatea de "zana", sunt o persoana etrem de friguroasa si in proportie 50-70% din tot ceea ce port in sezoanele reci (primavara-toamna-iarna) contine blana sau captuseala. 

               


De la veste, pana la pluovere pufoase si groase, colanti etc.
Mi-a atras atentia instant cand am vazut din poze ca este plin de blana pufoasa (am intuit si bine).
Recunosc ca am riscat enorm alegand cea mai mica marime si anume M. 

   


Eram convinsa ca voi da gres, dar nu stiu cat de suparator ar fi fost, caci odinioara am mai "confiscat" un astfel de hanorac de la prietenul meu si care este marimea L, dar pe care il port cu mare placere desi este larg.

Totusi dat fiind ca e plin, foarte plin de blana pufoasa si calduroasa atat la gluga cat si pe interior, iar in rest este facut dintr-un material mai gros, marimea M la acest hanorac vine perfect pe mine. Se muleaza intocmai si ma supraincalzesc in el, motiv pentru care il ador. Asadar, daca vreti o iarna calduroasa vi-l recomand cu drag si va sfatuiesc sa alegeti cu 1-2 marimi mai mari decat cea pe care o purtati in mod obisnuit.


La buzunare avea niste nasturei de design. De ce zic "avea"? Pentru ca eu nu le-am vazut rostul si in general nu-mi plac, asa ca i-am dat jos. Acestia erau bine prinsi in tesatura si am atins putin cusatura de baza, insa nu foarte mult, deci mare grija la acest pas daca va trece prin cap sa faceti asa ceva.

Cum vi se par alegerile facute?



You May Also Like

4 comments

  1. frumoase alegerile, ce faina e rochitza si iti vine foarte bine! pupici draga mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti adorabila , iti vin bine si sunt super amandoua

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt Lungu Florentina Mihaela vai ce dragute sunt adorabile ii place asa mult si ti sta minunat scumpa...

    RăspundețiȘtergere