Ai nevoie de bani? Dwyn Shop te poate ajuta!

by - vineri, ianuarie 15, 2016



Cunosti profilul celor de la Dwyn Shop?

Nu, nu este o companie ce ofera credite si imprumuturi in rate cu sau fara dobanda si nici un site de matrimoniale unde il poti gasi pe Fat Frumos miliardar.

Dwyn.ro este o companie ce furnizeaza produse electronice pentru diferite categorii de varsta, raspunzand nevoilor unui public larg. Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.
Visul fondatorului a luat nastere in 2004, intr-un mic apartament si se ocupa cu vanzarea de componente IT mici, calculatoare si televizoare. Ca orice fondator, probabil a crezut si acesta ca visul lui nu va avea foarte mult succes, oferind o perioada de timp servicii intr-o cantitate limitata. Insa soarta i-a suras iar in scurt timp Dwyn Shop a inceput noi parteneriate, extinzandu-si activitatea si diversicandu-si portofoliu in cele peste 20.000 de produse la momentul actual. 
Astazi cei de la DWyn ne ofera atat componente IT cat si o gama diversa de alte electronice pentru intreaga familie.


Cum te poate ajuta Dwyn sa-ti indeplinesti orice vis


Cu siguranta si tu esti la randul tau un om modern care nu se poate desparti de gadgeturile sale. In timp ce evoluam in timp,noi gadgeturi isi fac aparitia si ne dam toata silinta pentru a le obtine. Odata ce acest lucru a fost indeplinit, incercam sa le si oferit toata atentia de care au nevoie, pentru a le avea si a le utiliza tot mai mult timp. 
Preferatele noastre se gasesc si la Dwyn impreuna cu toate accesoriile de care avem nevoie!
Insa cum ar fi sa derulam aceleasi activitati zilnice si fara prea mare efort sa ajutam la indeplinirea visurilor, sa reusim sa aducem in viata noastra acel aport financiar de care avem nevoie.

 In timp ce altii se plang de salariul ce nu l-au mai vazut a doua zi si de faptul ca nu-si pot achizitiona la nevoie un telefon, tu iti poti indeplini acest vis cu usurinta doar in cativa pasi.
Cum poti obtine venituri in plus? Extrem de simplu: devin-o afiliat Dwyn prin Profitshare sau 2paralele.
Treaba este extrem de usoara. Ai nevoie doar de un calculator (pe care cu siguranta il detii daca ai ajuns pana aici), o conexiune la internet si cateva secunde/minute libere in diferite momente ale zilei, saptamanii, oricand si de oriunde doresti.

Cum devii afiliat?


Sa luam spre exemplu reteaua Profitshare. Creeaza-ti un cont gratuit de afiliat, confirma-ti datele personale si gata, te poti apuca de treaba!

Dwyn.ro oferă de 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati
Acest lucru este valabil si pentru cazul in care optezi sa promovezi portofoliul de produse Dwyn in 2Paralele.



Cum castigi?


Odata ce ai indeplinit pasii de mai sus, 
poti incepe sa promovez produsele Dwyn.ro in Profitshare cu ajutorul uneltelor puse la dispozitie. Genereaza-ti propriul link de afiliat si incepe prin a-l distribui pe retelele tale sociale. 
Ai la dispozitie un set de instrumente care iti ofera sansa de afi platit pentru fiecare click si pentru fiecare vanzare: banere, forumuri, retele de socializare, pagina personala de internet etc. 

Cu fiecare activitate prin intermediul careia prietenii tai ajung la Dwyn tu iti imbogatesti buzunarul si ai sansa de a-ti transforma orice vis in realitate. Mai multe produse distribuite iti ofera sansa la castiguri mai mari.


Castig in doi


Lipsurile financiare obisnuiesc de cele mai multe ori sa ne puna in mari dificultati, dar tu cu siguranta stii de acest lucru si de aceea te afli astazi aici pentru a afla cum sa-ti imbunatatesti veniturile.
Daca tu deja te-ai convins cum merge treaba, gandeste-te ca poate fi mai bine la dublu. Iti poti indruma membrii familiei sau prietenii sa faca acelasi lucru ca si tine.

Te-ai invatat sa-ti exprimi dorintele personale prin intermediul retelelor de socializare? Ce cadou poate fi mai frumos decat un gadget nou sau un aparat de ingrijire personala? Preferintele iti apartin si poti castiga mai mult abordand si acest stil.

Imagineaza-ti ca se apropie ziua ta de nastere sau de nume. Prietenii si familia stiu deja ca nu pot trece peste acest eveniment si ca in fiecare an de altfel, planuiesc  sa te surprinda cu cele mai frumoase atentii, sa-ti indeplineasca dorinte si sa te emotioneze pana la refuz.


Din moment ce tu ti-ai impartasit dorintele profunde distribuind pe retelele sociale produsele preferate utilizand Dwyn in Profitshare sau 2paralele, prietenii vor da fuga catre acest magazin online sa vada despre ce este vorba si sa-ti achizitioneze favoritele. Se vor mai interesa in mai multe locuri si vor ajunge la concluzia ca Dwyn ofera produse de calitate insa la un pret mult mai mic si competitiv fata de restul magazinelor fizice sau online.
Astfel, odata ce acestia ti-au achizitionat cadourile favorite, tu primesti extra un comision de care sa te bucuri in continuare.
 Cu siguranta prietenii tai adora sa cumpere produse din magazinele online, caci gama este mai diversa fata de un magazin fizic si produsele ajung in siguranta, direct la usa casei, fara a fi nevoiti sa realizeze cautari de-a lungul multor zile sau ore in sir fara rezultat. In plus, marea majoritate a produselor se afla la un  pret mult mai mic iar acestea pot veni la pachet cu diferite cadouri si discounturi promotionale.

Castiguri promovand Dwyn in doi


Impartasind cu prietenii tai aceasta informatie despre cum poti face bani utilizand marketingul afiliat, ei se pot inscrie si tu poti achizitiona produse prin intermediul acestora. Astfel cumparati in cercul vostru prin intermediul retelelor voastre de afiliere, antrenandu-va castigurile unul celuilalt. 
Sa ne imaginam ca si prietenul tau cel mai bun, Cosmin, este de asemenea afiliat Dwyn printr-una din cele doua retele. Achizitionand la nevoie un produs prin intermediul instrumentelor sale de promovare, tu castigi lucrul dorit iar el comisionul de care are nevoie. Cu siguranta data viitoare cand Cosmin va avea nevoie de un lucru, isi va achizitiona produsul dorit prin intermediul tau. 
Poti realiza un astfel de cerc cu prietenii tai, ajutandu-i pe ei dar si pe tine in acelas timp, avand cu totii o sansa la un castig mai mare.


Acum stii cum poti obtine veniturile de care ai nevoie? Nu prin credite si imprumuturi bancare, nu prin imprumuturi la rude si prieteni, ci promovand Dwyn prin Profitshare sau 2paralele. 
Alegerea iti apartine!

You May Also Like

9 comments

  1. Interesanta metoda de castig.Sa ne spui daca la tine merge ;) SandaSandita Sandita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc multi care fac acest lucru si totodata particip la campanii de genul acesta. Deci da, functioneaza. Incearca si tu! Nu ai nimic de pierdut.

      Ștergere
  2. interesanta metoda..multumesc pentru articol! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag iubita! Sa stii ca functioneaza si este foarte simpla: doar distribui produsele favorite. Spor la facut banuti!

      Ștergere
  3. Sunt Lungu florentina mihaela interesanta metoda multumesc k mereu ne arati articole fff frumoase

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua,
    Sunteți în căutarea pentru o Companie de Afaceri sau credit de nevoi Personale? Noi oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, ne e-mail cu datele tale la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informații.

    RăspundețiȘtergere