Magazin online cu diverse pentru oameni diversi

by - joi, februarie 04, 2016

 Internetul este locul unde se gasesc toate informatiile si toate lucrurile necesare, chiar si in ceea ce priveste cumparaturile. Adeseori ni se intampla sa facem o cautare pentru a descoperi produsul pe care ni l-am imaginat sau o ofera excelenta. Ni se intampla de foarte multe ori sa descoperim si magazine online ce contin produse diverse, mai ales magazine straine, chinezesti, cu tot felul de nebunii si la preturi tentante.
Cam asa am patit si eu zilele trecute, cand am descoperit un astfel de magazin. Eram in cautarea unor papuci de primavara si am sfarsit prin a-mi delecta privirile printre diferite categorii.

Am gasit un paltonas vintage. Nu pare a fi stilul meu insa are un pret bun si cred totusi ca este potrivit pentru a-l adapta cu usurinta la diferite tinute.
De apreciat este faptul ca se gasesc doar marimi mari, acest stil avantajand persoanele cu forme.
Va invit sa-l descoperiti aici: http://goo.gl/nVZShN



Am mai gasit si o bluza simpla, in tema termocroma. Imi doresc enorm de mult o oja termocroma, care sa-si schimbe culoarea in functie de temperatura. Aceasta bluzita imi aminteste de modul de schimbare al nuantelor. Mi se pare o alegere ok mai ales atunci cand doresti sa creezi o tinuta simpla si duo, totusi nu prea monotona. Este disponibila aici: http://goo.gl/Gq86bU
Materialul pare de calitate si sunt marimi disponibile pentru toate categoriile de persoane. Nu uitati sa contactati ghidul de marimi in caz ca va place.


Cu siguranta din arsenalul unei adevarate doamne nu pot lipsi bijuteriile si fardurile. Imi plac accesoriile fine sau usor diferite fata de cele ce se gasesc in mod normal pe la noi.
Cu toate ca sunt adepta bijuteriilor din aur si argint, am gasit un colier la doar 2$ pe care efctiv il ador. E vintage, elegant si fin, usor de accesorizat unei tinute fermecate sau plina de mister.
Acesta este misteriosul colier cu pandantiv in forma de inima: http://goo.gl/fciFAC.



De asemenea am mai gasit si acest set de pensule(http://goo.gl/vB6ED4) extrem de avantajos, pe care vreau musai sa-l incerc.
Mi se pare un pret bun si m-am invatat sa aplic fardurile fie cu pensulele ce vin la pachet fie cu ajutorul unor bureti de machiaj. Cred totusi ca o investitie intr-un astfel de set ar schimba infatisarea si modul de dispunere a fardurilor pe ten. Este si un set destul de complet, zic eu.


Din categoria cadouri sau obiecte amuzante am gasit niste cani fantastice si extrem de haioase.
Canile pistol goo.gl/n4Ssot cu siguranta iti vor insenina diminetile. Pe cat sunt de creative, pe atat de surprinzatoare pot fi in caz de te-ai gandit sa oferi una cadou unei persoane dragi. Poate fi vorba despre un politist, un prieten sau un bautor inrait de cafea. Mi-a atras atentia enorm aceasta cana.


Dragostea mea pentru animale este infinita. Asadar, ca tot ma gandeam sa-mi adopt un animal de companie, am nevoie si de "ustensile" pe masura, nu?
Cu siguranta vom fi de nedespartit chiar si in cursele de lungi durata. Si ca sa nu-l tin inchis intr-o cusca si totodata pentru a fi sigura ca nu ne vom trezi cu mici "surprize" si cu fire de par ce se indeparteaza cu greu de pe scaunele masinii, ma gandeam sa-mi achizitionez cu doar cativa dolari, un fel de husa impermeabila, care sa protejeze scaunele din masina si totodata sa-i ofere libertate in miscare. Cum vi se pare chestia asta: http://goo.gl/lXLKA7?


Tu ce ai alege din produsele prezentate mai sus? Care ti se par cele mai interesante? Pe care le-ai/le vei achizitiona?

You May Also Like

6 comments