Review Envy Blow Dry kit: Happiness thrue your hair in minutes

by - marți, februarie 09, 2016

A fost o vreme, moderna de altfel, cand doamnele erau in cautarea elixirelor de frumusete si tinerete. Desigur, acul nu il gasesti in carul cu fan, dar speranta o regasim la televizor, pe internet, sau cel mai sigur in saloanele profesioniste care stiu ceea ce fac.
Alternativa moderna o reprezinta actionatul si unde este cel mai bine, daca nu acasa? 
Perfectiunea este cel mai bun rezultat si dincolo de produsele care nu ni se potrivesc deloc si care reprezinta o risipa, mai sunt si produse care merita cu adevarat o sansa, insa datorita esecurilor dispare interesul pentru acestea.

Astazi vorbim despre frumusete, despre frumusete si sanatate capilara si despre un par frumos, regenerat, stralucitor si matasos in cateva minute.
Trecand peste impresii doar de tip pro (pentru ca niciodata nu am pus intr-o lumina buna un produs doar pentru a fi achizitionat de catre voi ci mi-am spus parerea sincera in totalitate), caci la randul meu imi place sa ma documentez vizavi de impresii reale si nu fictive doar de dragul de a da bine, kitul Envy Blow Dry chiar face minuni. Despre acest lucru va invit sa cititi mai departe sau de ce nu, sa va convingeti singuri.

Well, chiar vroiam sa-mi achizitionez ceva de calitate care sa ofere rezultate rapide asupra parului meu extrem de degradat. Cu putina atentie se poate observa din poze ca nu e chiar asa perfect. Ma chinui mult sa-l stilzez, sa-l potolesc, insa asta nu inseamna o schimbare in bine fara un tratament in profunzime si de durata.
Ca multe altele dintre voi, nu pot renunta la ustensilele de stilizare, respectiv feon, placa sau ondulator.
Acest kit chiar este raspunsul la problemele mele! Yepii!

Kitul contine: Un tub de solutie spuma de 200 ml, un sampon si un balsam de 250 ml fiecare, o cantitate destul de generoasa pentru un tratament de durata.

Samponul are o consistenta extrem de lichida iar balsamul este extrem de cremos si dens. Toate produsele au un miros fantastic de citrice (lemongrass) care persista chiar si dupa stilizare.
Este unul dintre cele mai utilizate produse la nivel modial in saloanele de specialitate. De asemenea mari vedete si aparitii in revistele internationate au cunoscut efectele acestor produse.


Partea buna este ca putem obtine si noi un par frumos la noi acasa, evitand mersul repetat in saloane si investitiile suplimentare pe produse/sedinte de regenerare.
Esenta o reprezinta spuma insa kitul este un concept complex si mi se pare mie ceva mai convenabil. Samponul usuca firul de par insa se completeaza cu balsamul, acesta hidratand parul in profunzime.

Mi-a placut ca am plasat comanda seara, in jur de ora 9-10 si in jumatate de ora aceasta era deja procesata. A doua zi dimineata aceasta a fost trimisa catre livrare prin intermediul serviciului de curierat DPD, urmand ca in maxim o saptamana (nu mai stiu exact, stiu ca a durat foarte putin, cateva zile, circa 6 zile cred) sa ajunga la mine.

Poate fi aplicat drept tratament lunar (o data pe luna) sau saptamanal:

  • Tratamentul lunar se face astel: Se aplica abundent pe parul uscat spuma Dual Fix, de la radacina spre varfuri, pe intreaga podoaba capilara. Se maseaza usor pentru a patrunde in profunzime apoi se usuca cu feonul pana la uscarea aproape completa. Apoi se clateste parul bine cu apa, se samponeaza, se clateste, se aplica balsamul si se glateste din nou.
  • Tratamentul saptamanal: Se aplica pe parul umed samponul si se samponeaza bine. Se clateste si apoi sa adauga spuma Dual Fix, de la radacini pana la varfuri. Se lasa 1 minut sa actioneze si apoi se clateste. Se aplica balsamul, se clateste din nou si gata!
Produsele pot fi achizitionate separat sau impreuna . Acum aveti o multime de motive sa comandati intregul kit (aflati la final de ce).

Ps: Kit-ul se adreseaza pentru toate tipurile de par.

Experienta mea cu Envy Blow Dry


Asa cum si pachetul dar si expertii mentioneaza, rezultatele se vad de la prima aplicare. Eu am aplicat prima oara tratamentul lunar si o sa-l incerc timp de o luna sau chiar pana la definitivarea kit-ului, pe cel saptamanal.
Parul meu este matasos acum, nu mai am fire despicate si nu mai pierd fire de par.
Daca pana acum parul era uscat liber in doua zile (nu mint si nu exagerez) si in circa jumatate de ora cu feonul, vreau sa va zic ca ieri am iesit din dus (unde am aplicat tratamentul saptamanal) si dupa 5-10 minute tinut in prosop parul meu era uscat in proportie de 60%.

Nu mai folosesc ulei de par!
Fara uscarea imediata a parului si utilizarea unui ulei bun de par, nu doaf ca procesul de uscare era ingreunat, dar si cel de stilizare respectiv consistenta firului de par. Aveam de fiecare data un par gras, electrizat, usor uscat si cu aspect uleios.
Acum parul meu este mai luminos, matasos si am capatat volum, este usor de aranjat si de coafat, iar coafura se mentine mult timp.

Nu mai pierd fire de par!
Am pierdut enorm de mult par. Ma apuca groaza crezand ca voi cheli in curand. Noroc de descoperirea acestui set la timp! Pe tot procesul daca am gasit maxim 5 fire de par, ceea ce mi se pare ok in comparatie cu mainile pline pe care le scoteam anterior, dupa periat, uscare si stilizare. Multe prietene imi spuneau sa renunt la aparatele de coafat...dar nu pot face asta (nearanjat arata ingrozitor-am vartejuri neastamparate). Cu placa mea pe baza de turmalina care nu ataca firul de par si efectele minunatului set, acum pot spune cu adevarat ca am un par frumos, stralucitor si perfect. Practic un par frumos e unul sanatos.

Am capatat o mare placere sa ma joc in el si sa-l las sa pluteasca in bataia vantului. 

Pretul pachetului nu e tocmai modest pentru toti (circa 40 lire) insa cred ca merita sa investiti o data si bine in ceva cu adevarat bun, in schimbul unor sedinte repetate la salon sau a achizitionarii multor produse care nu ofera rezultatele mult dorite sau promise.

Va asigur ca nu veti regreta si daca doriti sa-l incercati, utilizand codul BLOG40 obtineti o reducere de 40% la orice produs (sau la set). Eu zic ca este o sansa formidabila, un produs exceptional si pe care il voi comanda din nou.

Iata cum arata si podoaba mea capilara acum:

   

Pentru poze am combinat:

Salopeta/Romper: http://goo.gl/3XYnVZ
Blugi/Jeans:  http://goo.gl/I1dfSa

      

    








You May Also Like

6 comments