Casa, dulce casa

by - vineri, martie 11, 2016

Odata cu sosirea primaverii incepem a ne pune in prim plan noi schimbari. Totul incepe printr-o curatire profunda spirituala, urmand apoi si curatenia de primavara care sa aduca o pata de culoare in viata noastra. Imbinand frumosul cu utilul si placutul, transformam propria locuinta intr-un adevarat colt de relaxare, intr-un loc linistit ce ne poarta pe culmile inspiratiei.

Sursa: www.lampsplus.com

O curatenie generala implica si cateva schimbari, nu-i asa? Si cum am fi pentru o clipa sa ne putem imagina cum ne-am amenaja paradisul dupa bunul plac?
Sau cum ar fi daca am pune acest lucru in practica? Daca ne simtim provocati de aceasta idee, ar trebui sa profitam din plin. Reamenajarea casei aduce enorm de multa satisfactie. De asemenea se poate spune ca propria locuinta reflecta cine suntem cu adevarat. Un loc primitor, imbracat in culori vesele si in tesaturi pline de viata, se vor face remarcate si de catre musafirii tai. Cel mai important lucru este sa faci alegerile care te incanta si pe care ti le doresti cu adevarat.

Sursa: freshhome.com


De mult mi-am dorit sa-mi reamenajez locuinta si tinand cont ca este un an al schimbarilor profunde, consider ca aceasta este ocazia potrivita. Conteaza foarte mult sa ai si un partener potrivit care sa-ti ofere inspiratia si sursele necesare pentru a-ti transforma caminul in locuinta calda si primitoare la care visezi.

De aceea ii putem alege drept parteneri in aceasta misiune pe cei de la Diego, un brand important, cu o experienta de peste 20 de ani in creativitate, inovatie si evolutie.  Portofoliu cuprinde peste 5000 de produse iar brandul este prezent in 3 tari, printre care si Romania. Acest brand ofera o gama de variata de: covoare, perdele si draperii, mochete, fete de masa, parchet si pardoseala rezistenta la apa etc.

Cu ce este diferit Diego fata de alte branduri

Diego vine cu produse inovatoare in tendinte potrivite pentru intreaga ta locuinta. Una dintre cele mai mari dorinte ale potentialilor clienti atunci cand vine vorba de reamenajari interioare este aceea de a gasi o gama cat mai variata de produse intr-un singur loc, pentru a face pe plac tuturor. Implicit este si una dintre dorintele mele care ma ajuta si sa economisesc timp, dar totodata sa fac cele mai bune alegeri. 

Totodata clientii fideli sau cei care doresc sa opteze pentru un servicii mai profitabile si accesibile pentru ei, se pot inscrie in clubul Diego ce le permite sa fie la curent in timp real cu cele mai noi informatii si produse, oferindu-le in acelas timp si un card de fidelitate care sa-i ajute sa realizeze achizitiile preferate in materie de amenajari interioare la un pret cu 50% mai mic. O investitie mai ridicata inseamna automat un discount mai generos si timp economisit (stim cu totii ca timpul este de nepretuit si ca nu este niciodata indeajuns de mult).

Cum poti beneficia de produsele Diego

In prezent Diego nu detine un magazin online, achizitiile fiind posibile la momentul actual doar intr-unul din cele 23 magazine fizice din tara. Insa, poti utiliza portofoliul de produse prezentate online pentru a te inspira si pentru a stabili care sunt primii pasi pe care ii vei face pentru reamenajarea locuintei. Odata ce te-ai convins de calitatea serviciilor oferite esti invitat sa contactezi un consultant de la magazinul cel mai apropiat din zona ta. Acesta iti poate oferi toate detaliile de care ai nevoie si te poate ajuta sa obtii produsele aflate pe lista ta de cumparaturi.


Diego iti pune la dispozitie o multime de servicii care sa te ajute sa realizezi cea mai buna achizitie. Nu te sfii! Diego te invita la o cafea sa va cunoasteti mai bine si sa-ti ofere consiliere profesionala, respectiv indrumarea de care ai nevoie pentru a descoperi cele mai bune solutii in vederea dobandirii unui camin perfect realizat si stilizat. 
Daca ai de parcurs o distanta indelungata, nu-ti fa griji pentru masina ta! Beneficiezi si de parcare gratuita asigurata.


Plata serviciilor se poate realiza atat cash cat si cu cardul bancar. Perfect pentru cei care prefera cardul bancar (asa, ca mine).

Acum ai facut cunostinta si cu Diego. Cred ca ar fi timpul sa ma apuc si de reamenajarea interioara a locuintei mele.



Cum planuiesc sa-mi reamenajez locuinta

Culorile din acest an in domeniul modei si a amenajarilor interioare sunt albastrul pastel Serenity si rozul Rose Cuartz. Sunt doua nuante minunate, ce ofera senzatia de siguranta si calm, culori pentru relaxare si care dau impresia de noi inceputuri. Intr-o lume in care tehnologia ne impinge tot mai mult catre viitor, adeseori tanjim dupa calmul si frumusetea trecutului. Astfel simtim nevoia sa evocam dualitatea lumii in care traim si sa fim tot mai apropiati de ceea ce natura ne ofera in dar prin ale sale transformari si peisaje. Rozul Cuartz si albastrul Serenety sunt refugiul de care avem nevoie!
 De cele mai multe ori le introducem in amenajarea casei fara sa ne dam seama si ne provoaca o stare placuta si un calm absolut. De aceea sunt si preferatele designerilor din acest an! Daca detii cateva elemente nuantate astfel, afla ca esti in tendinte. 

Sursa foto: casamea.ro

Eu mi-am propus sa incep designul interior de la zero, asa ca intentionez sa imbrac peretii in functie de fiecare portiune a casei, in cele doua nuante. Casa cu siguranta va fi la moda si se va transforma intr-un antidot pentru musafirii obositi de contemporan si modernismul accentuat.

Voi opta pentru albastru in baie si bucatarie, iar rozul il voi pastra pentru sufragerie, respectiv dormitor.

Cel mai mult ma intereseaza ca prima incapere in care voi voi face primi pasi in locuinta sa fie si cea care arata cel mai bine.
De aceea acord o atentie deosebita sufrageriei, care va fi adesea vizitata de catre musafiri.


Doresc sa creez o atmosfera calda, prietenoasa, imbinata cu elemente de decor care imi fac placere si care sa evoce amintiri placute, inspirate din trecut.
Mereu mi-au placut obiectele vintage de decor, asa ca acestea nu pot lipsi. In ceea ce priveste obiectele vintage, detaliile aurii sunt intotdeauna omniprezente atat in fashion cat si in arhitectura, arta sau design. Auriul obiectelor vintage ofera o nota de eleganta sigura si extrem de atragatoare.

Voi incepe cu podeaua. Aleg podeaua de uz casnic cu trafic mediu. Nu se stie cat de activa pot deveni in viitorul apropiat. Am nevoie de un parchet laminat de o calitate ridicata si parchetul Woodstep Dynamic V+  pare a fi cel mai potrivit. 



Are o nuanta extrem de frumoasa, frasin-diamant, care cred ca se potriveste perfect in imaginea de ansamblu a designului pe care doresc sa il creez si de asemenea este si foarte rezistent. 

Voi adauga de asemenea si un covor modern, circular si matasos in apropierea canapelei, nuanta de alb sau poate un bej calm. 



Nu imi fac griji absolut deloc de masuratori. Indiferent de alegerile mele in materie de PVC, mochete sau traverse, Diego imi asigura o taiere gratuita in functie de dimensiunile transmise de mine.

Pentru ferestre as fi ales ceva traditional insa mi-am propus o infatisare moderna si eleganta. Am gasit cateva modele extrem de moderne si frumoase.
 Voi adauga o perdea minunata si simpla, inspirata de catre Cleopatra, impreuna cu o draperie York inspirata din vintage. Combinatia perfecta ma va atrage zilnic in momentele de relaxare catre fereastra, in timp ce sorb din parfumul cafelei, pentru a admira frumusetea nemuritoare a naturii, macar pentru cinci minute inainte de a incepe o zi coplesitoare.






Binenteles, voi adauga in decor o canapea frumoasa cu nuanta linistitoare de roz Cuartz, impreuna cu o masuta inspirata din vintage si cateva scaune, asa cum propune si Diego. Nu vreau un decor extrem de incarcat, asa ca o sa ma bazez pe aceste elemente simple care imi conserva spatiul si totodata ii ofera aerul elegant la care am visat.

Voi opta pentru acelas stil si aceeasi cromatica si in dormitor. 
Pentru bucatarie am gasit de asemenea niste perdele frumoase in nuante neutre care sa mearga cu albastrul peretilor si o pardoseala rezistenta la apa. Baia de asemenea va fi decorata cu o oglinda cu mici detalii vintage pe alocuri si perdele in nuante de albastru sau alb. 
Sursa: www.renovatorstore.com

In caz de mici schimbari, Diego imi poate veni in ajutor si imi ofera si alte servicii suplimentare precum surfilarea mochetelor si traverselor sau tivirea gratuita a perdelelor, respectiv a draperiilor, atunci cand consider ca este necesara. 

O sa merg totusi pe recomandarea acestora, pentru a realiza ca la carte un design calitativ.
Nu uit sa adaug in fiecare colt si putin din personalitatea proprie. Acest lucru ma va determina sa spun inca o data “Bun venit din nou acasa!”.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

8 comments

  1. Am primit si eu oferte de la Diego dar inca nu am ajuns
    Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le faci o vizita. Au niste lucruri atat de frumoase <3

      Ștergere
  2. O data la doi ani apartamentul in care locuiesc intra in reparatii capitale. Anul trecut am facut acest lucru si culmea in sufrageria mea culoarea predominanta este rozul, in dormitoare albul. Vom vedea la anul care culori se poarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos si interesant articolul ,multumim pentru sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt lungu florentina mihaela frumos articol imi place mult multumim scumpa mea pentru sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi am aflat de ei, m-am uitat pe site si chiar au niste lucruri frumoase cu preturi accesibile. O sa le fac o vizita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt Lungu Florentina Mihaela wow ce lucruri frumoase au imi plac foarte mult si au preturi foarte bune multumim pt articol

    RăspundețiȘtergere
  7. bun si documentat articol. succes.

    RăspundețiȘtergere