Despre tine, femeie!

by - luni, martie 14, 2016

Femeile si-au pastrat frumusetea si talentul cuceritor inca de pe timpuri. Inca din perioada razboiului rece, romancele detin cele mai pretioase daruri: frumusete, farmec si intelepciune. Romancele s-au facut intotdeauna remarcate. Indiferent ca vorbim despre vremurile vechi si aspre, cand frumusetea era naturala si de-a dreptul iesita din comun sau de contemporan, cand romancele noastre apeleaza la mici esente pentru a le conserva frumusetea, femeile au stiut dintotdeauna ce li se potriveste.
Sub inspiratia si indrumarea unei marci de excelenta, romancele au gasit cheia catre frumusetea eterna, iar aceasta poarta denumirea de Farmec.


Femeia este un buchet de flori mereu sub veghe. Niciodata nu se va ofili! Prinde curaj in ale sale cosite si intr-o vestimentatie noua. Se simte ea insusi atunci cand este pe tocuri sau pur si simplu intr-o pereche de adidasi simpli. Cu parul desfacut, lasat usor pe spate cat sa-i atinga umerii si cu ochii aceia bulbucati dar marunti, frumoasa noastra romanca incepe prin a face furori. Iti fura inima, apoi usor, usor, te face sa n-o mai poti uita. Si ramane acolo, adanc in sufletul tau, o romanca plina de farmec, invaluita in mister, care noaptea nu te lasa sa dormi si ziua nu te mai poate opri din suspine. Asa este ea, romanca de pretutindeni, din cap pana in picioare, de mai bine de cateva mii de ani.

Care este secretul romancelor de au reusit sa se faca remarcate pretutindeni de-a lungul timpului

Dupa cum bine spuneam, romancele au stiut mereu sa-si conserve farmecul, misterul si frumusetea. Fiecare este diferita, insa una e mai frumoasa ca cealalta, de nu stii pe care s-o alegi. Este o mandrie sa avem un popor atat de frumos.
 Cine are o romanca, stie ce bijuterie a obtinut! De altfel, niciun popor nu poate nega apartenenta exclusiva a romancelor la frumusete. 

Despre romance vorbeste si cunoastelumea.ro , in legatura cu un studiu european recent realizat despre frumusete, in Olanda, unde peste 20.000 de barbati din 7 tari diferite au confirmat faptul ca romancele sunt cele mai frumoase femei, cele mai harnice si cele mai iubitoare. Romancele sunt descrise drept cele mai educate, active, grijulii, empatice, pozitive si feminine fiinte. 
Extrem de remarcant este si faptul ca romancele sunt prezente in toate topurile si studiile realizate despre femei.

Sursa: cunoastelumea.ro

De asemenea, romancele fac parte si din topurile femeilor care au schimbat lumea. Ana Aslan a descoperit efectul procainei asupra tulburarilor pielii provocate de varsta, de diferitii factori externi, sau de diferitele afectiuni si transformari pe care le sufera corpul.
 Astfel a luat nastere gama Gerovital Plant, care sa redea frumusetea vesnica, chipul tanar si angelic fiecareia dintre noi.
 Mari personalitati ale lumii au utilizat tratamentul Gerovital. Bucurandu-se de un succes formidabil, in 1980 a intrat in productia industriala si produsul Aslavital, bazandu-se pe uleiuri, extracte din plante de origine vegetala si antioxidanti naturali precum Goji, argila si alte vitamine.

Ca urmare s-a ajuns la concluzia ca romancele au o sumedenie de secrete si elixiruri de frumusete, fiind de altfel si cele mai frumoase fapturi din tot universul.

Secretul frumusetii: Mama

Dintre toate femeile si romancele din lume, una singura ramane pentru noi cea mai frumoasa: mama. Nimeni nu e mai frumoasa ca propria noastra mama! Si la 20 ani, dar si la 50, ea inca stie cum sa conserve acel zambet fermecator si acea frumusetea naturala splendida. Adeseori o contureaza, iar produsele de infrumusetare ii ofera un plus de prospetime.
 De aceea sunt ferm convinsa ca am incercat cu totii sa furam din secretele de infrumusetare ale mamei. 

Sursa: andreearaicu.ro


Dupa cu bine se stie, debutul brandului Farmec a reprezentat-o crema Doina. Mama poarta cu mandrie acest nume, atat in buletin cat si in geanta, fiind secretul frumusetii sale inca din tinerete.
De-a lungul timpului mama a mai adunat mici secrete pe care le-am "prins" si pe care le-am folosit si eu. Printre acestea se numara: mastile cu miere de albine, cu castraveti, procesul de infrumusetare cu miere si musetel, bai cu plante aromatice precum levantica sau uleiul de masline, precum si masti cu suc de aloe vera, extras direct din frunze.

Insa, intotdeauna la final, mama completa cu o Doina, crema care-i asigura protectia si farmecul unic, in fiecare anotimp, la orice ora din zi sau din noapte.
Pe parcurs, mama a mai adaugat si alte bunatati la colectia sa personala.


 Cea mai noua achizitie o reprezinta produsele din gama noua, bazata pe extracte de mac si uleiuri vegetale, ceara de albine, vitaminele A si E, dar si alte ingrediente de natura vegetala cu actiune benefica impotriva deshidratarii pielii, a alergiilor sau impotriva semnelor de imbatranire ale tenului.

Asadar, printre alte remedii de infrumusetare, cred ca este musai sa adaugi la colectie o crema hidratanta din noua gama, imbogatita cu extracte din ulei de mac, ce hidrateaza si calmeaza zonele cu probleme, prevenind in acelas timp deshidratarea si imbatranirea prematura a tenului.
De ce sa-l incerci? Pentru ca si mama a facut-o, iar rezultatele sunt uimitoare. Am incercat-o si eu!
Pielea este mai catifelata si beneficiaza de acea bariera protectoare impotriva factorilor externi, mentinandu-si catifelarea si prospetimea pe durata intregii zile. 
Este ca o gheisa mereu aproape de sufletul tau!



Aceste secrete dobandite de la mama le voi purta in bagajul meu personal de cunostinte, urmand ca pe viitor sa transmit noilor generatii cum romancele au facut istorie cu frumusetea si intelepciunea lor.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

4 comments

  1. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA un articol minunat mi-a placut foarte mult inca nu am incercat aceasta crema din flori de mac

    RăspundețiȘtergere
  2. Brandul Farmec cu produsele din gama Gerovital sunt preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt Lungu Florentina Mihaela vreau sa incerc si eu aceasta crema multumim scumpa de articol

    RăspundețiȘtergere