5 tinute dintr-un boutique DyFashion de exceptie

by - sâmbătă, iulie 23, 2016

Vara este plina de momente deosebite si ocazii speciale. Garderoba necesita o improspatare in fiecare sezon si cei mai renumiti designeri ne vin in ajutor cu modele inspirationale.
Rochiile sunt favoritele sezonului, atat pentru marii creatori de moda, cat si pentru DyFashion.ro . O garderoba plina de rochii te salveaza de la orice impas. Inca din 2012, DyFashion.ro distribuie o gama larga de rochii potrivite oricarei ocazii si piese vestimentare in actualitate cu moda si cerintele designerilor.


Am intrebat-o pe Cristina, o clienta fidela, ce parere are despre produsele lor:

"Am aflat despre DyFashion.ro in urma cu un an, cand eram nerabdatoare sa-mi schimb intreaga garderoba. Nu este usor sa fii proaspat mamica si schimbarile corpului la inceput de
drum sunt foarte evidente. La DyFashion am gasit o colectie diversa de imbracaminte si accesorii, ceea ce mi-a permis sa apelez la o noua infatisare, imediat dupa nastere. Mi-a fost foarte usor sa gasesc piese pe gustul meu! Prima data am achizitionat o pereche de pantofi de dama, din piele naturala, pe care ii port cu placere la fiecare ocazie. Acest magazin online are un potential foarte mare, oferind clientilor o gama larga, un ghid cuprinzator de marimi si produse foarte accesibile in raportul calitate-pret.".


Pe langa acestea, unul din cele mai mari avantaje DyFashion este faptul ca produsele ajung direct la usa casei tale in maxim 48 ore de la plasarea comenzii. De asemenea, mai beneficiezi si de retur gratuit. Comanda o poti plasa oricand: in timpul pauzelor publicitare, dupa miezul noptii sau de la mare, urmand ca aceasta sa fie procesata si expediata in cel mai scurt timp, in imediata zi lucratoare. Daca te grabesti, poti efectua comanda si telefonic. Plata o poti face anticipat sau dupa ce ai desfacut pachetul. Tu alegi ce ti se potriveste!


Colectia Caleo




Daca nu esti hotarata ce sa alegi, am cules de la DyFashion.ro , Dana Rogoz si Fabulous Musses cateva idei de inspiratie.

#1: Rochia din dantela.
Daca ai nevoie de ceva impresionant, cu siguranta o rochie DyFashion.ro din dantela va face furori. Sunt o multime de modele din care poti alege. Pentru eleganta zilnica, poti combina un top din dantela cu o fusta maxi. Sunt mii de modele si produse din dantela care te vor inspira.



#2: Poarta rosu.
Rosul este o culoare fantastica ce merge perfect la multe ocazii. Pe DyFashion am descoperat cateva modele moderne de rochii de seara si de zi, care-ti vor reimprospata cu brio garderoba.

#3: Poarta buline si imprimeuri florale.
DyFashion.ro ne recomanda bulinele in locul dungilor. Cu cat mai mari, cu atat mai bine! Rochiile office cat si cele babydoll vor face furori. Nu vor fi mai prejos rochiile cu model floral, multicolore.


#4: Experimenteaza si nuantele mai putin obisnuite.
Nuantele metalice sau cele neon sunt un must have de sezon. Poti alege de la piese vestimentare (rochii, topuri, fuste), pana la accesorii si incaltaminte. O nuanta metalica te scoate din anonimat si poate contribui la realizarea unui outfit excelent.


#5: Poarta-ti intotdeauna stilul care ti se potriveste, insotit de amprenta proprie.
Este o regula de aur, valabila pentru toti. Chiar daca alegi aceeasi tinuta precum prietena ta cea mai buna, un ghid desavarsit de fashion, nu intotdeauna vei fi la fel de avantajata. Pune-ti amprenta proprie, schimba un element, alege alta pereche de pantofi sau un alt accesoriu. Adauga ceva nou tinutei tale! Astfei vei capata expresivitate si vei crea stilul unic care ti se potriveste.

Te astept sa comandam impreuna piesele unicate pentru garderoba noastra. Intra si tu in clubul DyFashion.ro!

You May Also Like

0 comments