Accesoriile Shamballa: Poarta către armonia interioară și exterioară!

by - vineri, iulie 01, 2016

"Se spune că fiecare persoană este legată de univers printr-un fir de argint, cel care ghidează pașii fiecăruia pe destinul care îi este schițat. Adevărat sau nu,  aceasta credință cosmică poate explica, într-o anumită măsură, legătura dintre data de naștere și zodia corespondentă, dintre zodiile oamenilor și pietrele care "le poartă noroc", dintre caracteristicile zodiei și temperamentul fiecăruia."


Elena Gherasim, kalena.ro


Bhalla este locul accesoriilor care îți purifică mintea și sufletul, oferindu-ți pacea interioară și echilibrul emoțional de care ai nevoie. În antichitate, marii meșteșugari credeau în puterea miraculoasă a zeilor și a pietrelor prețioase. S-a studiat impactul pietrelor asupra tipologiilor de oameni, asupra zodiilor și efectele acestora. Metalele prețioase au fost utilizate pentru a crea diferite piese de artă și accesorii pentru marii stapani peste oceane și ținuturi.


Din pasiune și dragoste față de miraculos și natura, cercetările au dus la concluzia că pietrele prețioase pot fi îmbinate astfel încât să satisfacă toate gusturile și să se potrivească personalității fiecăruia, fiecare având o semnificație potrivită fiecărei firi omenești. Cele mai inedite accesorii înzestrate cu pietre prețioase și semi-prețioase în prezent sunt renumitele brățări Shamballa.


Brațările Shamballa se bucură de o popularitate ridicată și fac înconjurul lumii. Secretul constă în numărul de noduri și pietrele folosite în funcție de destinație și scop. Fiecarei pietre îi este asociat un scop: purificare, armonie, protecție, etc. Brățările Shamballa au intrat și în atenția unor mari designeri, precum Giorgio Armani si fac furori încă din anii 90'.
Sunt de nelipsit și pentru marile vedete precum Oana Zavoranu, Michelle Obama, Jay-Z sau Justin Bieber, care au o credință aparte pentru scopul acestora, apelând doar la Shamballa realizate din metale scumpe, pietre prețioase și semi-prețioase.




Bhalla vă ofera o mulțime de brațări handmade pentru armonia fiecarui suflet. Aceștia dețin o colecție deosebită de brațări damă la prețuri exclusiviste și multe brățări Shamballa realizate din pietre prețioase și semi-preșioase. Scopul lor este de a asigura fiecarei zodii și fiecărei persoane o stare de spirit cât mai pozitivă, o gândire mai luminată și spor atât în viața profesională cât și în cea personală.

Pietrele utilizate atrag ca un magnet energii pozitive asupra chakrelor reprezentate de fiecare zonă a corpului, favorizând un ritm liniștit al vieții. Totodată, pietrele utilizate au și scop curativ, fiind o sursă plina de lumină și de energie, aducătoare de bunăstare asupra funcțiilor organismului.


 In istorie se menționează de soldații armatelor care purtau în saculețe de piele astfel de pietre oferite în dar drept mulțumire de către marii regi sau familiile lor, pentru a le oferi protecție, pentru a izbăvi în lupte și pentru a fi protejați de valul de ciumă si lepra. În Antichitate, vracii foloseau pietrele pentru a vindeca persoanele otrăvite și cele bolnave de boli ale ficatului sau rinichilor.


Bhalla oferă de asemenea și garanție pentru fiecare brațară Shamballa și promite să-ți înfrumusețeze și să-ți completeze viața cu lucruri pozitive, bogate în reușite și familii împlinite. Pot fi un cadou excelent pentru persoanele spirituale sau pentru cei care adoră cromatica deosebită, comstrucția și nu în ultimul rand, forma deosebită a acestor accesorii. În opinia mea, sunt de nelipsit!
Fii sigur că orice om norocos are o Shamballa a sa de la Bhalla! Tu pe care o vei alege?

You May Also Like

2 comments