Alege o nouă cale, un drum mai bun în viață!

by - vineri, iulie 01, 2016

Probabil că te întrebi cine ți-ar trimite o scrisoare la această fragedă vârstă. Cine să fie expeditorul cu acelaș nume ca al tău? Eu sunt tu! Sunt cea din viitor, care știe tot ce ți se va întâmpla, toate alegerile pe care le vei face și care vrea să-ți lumineze calea pentru un viitor mai bun decât cel în care mă aflu.

Știu că ai gasit cu greu puțin timp să citesti aceasta scrisoare. Te pregătești intens pentru capacitate și muncești enorm de mult pentru a avea un viitor mai bun. O să-ți răpesc doar câteva minute!

Ești o ființă isteață, îți place să descoperi lucruri noi și să înveți de la oameni, de la viață. Nu trebuie să-ți cauți un model în viață, cănd tu, cea din viitor, are să-ți deschidă ochii asupra persoanei care vei fi. Ai șansa de a-ți schimba viitorul în bine!

Vei lua capacitatea cu brio. Cea mai mare notă va fi la matematică. Ciudat, nu? Știu cât îți place româna. Vei fi a doua din clasa ta la bacalaureat și printre primii cu premiul întâi. Te felicit anticipat. Sunt mândră de tine! 
Știu că-ți vei dori să te înscrii la liceul 3, unde vei fi și acceptată.
Vreau să-ți deschid ochii, să-ți găsești un drum mai bun în viață! Se va întâmpla tot ce-ți va fi menit!

Pe atunci nu exista nimeni să mă indrume și mă bucur că am putut călători în timp, prin intermediul acestei scrisori. Ții minte că în urmă cu un an visai să devii un comerciant alimentar sau non-alimentar de renume? Ai încercat prima experiență la un magazin de cartier și ți-a placut. Când erai mică vindeai alături de copiii vecinilor flori culese din grădină și struguri, iar doamnele în vârstă cumpărau cu drag. Ți s-a părut interactiv să discuți cu clienții, să realizezi tranzacții mărunte, să fii activă. În acest domeniu contează foarte mult și cum vorbești, cum te prezinți și cum reușești să construiești o legătură între tine și cumpărator. La capitolul acesta știu că excelezi!


"Această șansă mi se pare o oportunitate pentru toți cei care vor să încerce o carieră în domeniul comercial. Programul acesta este o șansă, pe care eu, de exemplu, nu am avut-o."


Corina Manole, tutore practică o'SCAR


Cursurile școlii o'SCAR te pot învăța toți pasii și îți pot oferi șansă pentru un viitor mai bun!
 Acum poate nu știi ce vei face pe viitor și poate nu îți este gândul la o meserie, dar pe viitor, la 20 de ani, vei realiza cât de serioasă este treaba și poate vei regreta că nu ai facut anumiți pasi.

o'SCAR sau Școala Comercială Austriacă este primul sistem de învățământ dual din România. Ambasada României și cea a Austriei încurajează învățământul și formarea unor cetățeni responsabili în domeniul comercial, asigurând locuri de muncă după terminarea ciclului de învățământ, la una din cele șapte firme partenere de renume: BILLA, C&A, Deichmann, Hervis, HUMANIC, kika și Telekom Romania. 

Acum, în 2016, de unde îți scriu, practica și experiența au o mare importanță pentru a lucra într-un domeniu. Nimeni nu-ți oferă un loc de muncă cu ușurință, nici-un sistem de învățământ nu-ți asigura un loc de muncă sigur, cu excepția școlii o'SCAR. Școala Comercială Austriacă din România te pune pe primul plan și îți oferă prioritate la angajare. Programul școlii o'SCAR este mai scurt față de cel al unei instituții obișnuite de învățământ, de doar 3 ani, timp în care beneficiezi și de anumite facilități: bursă lunară, pregătire profesională, transport public gratuit și binențeles, cursuri gratuite. 




Școala o'SCAR formează profesioniști pentru o viață, cărora li se oferă un certificat acreditat pe plan local și european la finalizarea cursurilor, precum și mari posibilități de a obține un loc de muncă stabil într-una dintre companiile de renume. Înscrierea se desfășoară pe parcursul a trei etape: 13-17 iunie şi 21 iunie 2016, 16-17 august 2016 și 1-2 septembrie 2016. Te așteaptă 324 de companii, 324 de locuri de muncă posibile, 324 de șanse pentru un viitor mai bun și pentru o viață cu mai puține griji.



Tu ești cea care poate să-și construiasca un viitor mai bun, să mă ajute să fiu acolo unde îmi era destinat de la bun început, să am viitorul la care visam când am terminat clasa a VIII-a!

You May Also Like

0 comments