Cum avem grija de sanatatea feminina

by - luni, iulie 04, 2016

Cele mai multe femei evita controalele de rutina invocand faptul ca nu au timp, nu au bani sau stiu cu siguranta ca lor nu li se poate intampla nimic rau si totusi peste 4000 de femei mor anual in Romania din cauza cancerului de col uterin pentru ca boala a fost depistata intr-un stadiu avansat.

Specialistii ne avertizeaza ca astfel de boli nu dor in faza incipienta, iar simptomele pot fi destul de inselatoare. De aceea, controalele de preventie sunt mai mult decat necesare, iar un test papanicolau, o ecografie mamara sau o mamografie, in cazul doamnelor trecute de 40 de ani pot sa salveze vieti daca sunt facute in mod regulat.

Daca esti interesata de modul in care poti avea grija de feminitatea ta si te-ai saturat de toate sfaturile de pe internet de la toti “specialistii”, afla o parere avizata participand la webinarul “Sanatatea feminina la superlativ” sustinut de doamna Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar radiologie si imagistica medicala si fondatorul clinicii Donna Medical Center.

Evenimentul va avea loc in data de 6 iulie incepand cu ora 19:30, iar doamna doctor Teodorescu iti va vorbi despre:


  • Ce inseamna sanatatea si ce optiuni ne ofera medicina in secolul 21
  • Cum influenteaza alimentatia si miscarea calitatea vietii
  • Rolul autopalparii si controalelor periodice in viata unei femei
  • Ce controale periodice iti sunt recomandate in functie de varsta si istoric familial
  • Afectiuni grave care pot fi prevenite printr-un program de preventie personalizat
  • Care sunt motivele pentru care ignoram sanatatea corpului nostru


Evenimentul este gratuit, iar pe langa informatiile pretioase pe care le vei afla, vei avea ocazia sa-i adresezi intrebari doamnei doctor si sa obtii raspunsurile pe loc, asa ca ai inca un motiv sa fii online la evenimentul realizat de Dr. Elena Claudia Teodorescu, fondatorul clinicii Donna Medical Center.

Donna Medical Center este centrul de excelenta dedicat sanatatii feminine, specializat in diagnosticul cancerului mamar, dar si al altor afectiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice. Este un centru medical creat cu pasiune, profesionalism si respect fata de pacient, oferind servicii medicale de inalta calitate, bazate pe aparatura ultramoderna si pe echipa de medici ultraspecializati in patologia mamara si ginecologica.

You May Also Like

0 comments