Free shipping on July from SheIn

by - duminică, iulie 10, 2016

Iubitoarelor de cumparaturi, mana sus! A venit vremea sa ne bucuram de cumparaturile online asa cum se cuvine! SheIn anunta in perioada 10-12 iulie transport gratuit, pentru a ne bucura de toate preferatele noastre.


Sunt reduceri de proportii in aceasta perioada la SheIn, lucruri minunate care nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba. De la minunatele rochii maxi, care fac furori, pana la fuste, pantaloni, rochii casual, accesorii, etc. , cei de la SheIn ne invaluie intr-o frumusete de inegalat, la produsele aflate in promotii, lichidari de stoc si nu numai. Este o oportunitate numai buna pentru a ne bucura de favoritele noastre.




Eu personal vanez momentele cu transport gratuit. Stiu ca cei de la SheIn au produse destul de fabuloase si de calitate. In prezent astept de la ei doua comenzi pe care le astept nerabdatoare. In prezent gasiti si o gramada de produse exclusiviste si de asemenea multe produse aflate in gama presale, vandute pentru prima oara in magazinul online la preturi promotionale extrem de mici pentru primii cumparatori.



Ce mi-am mai luat eu acum?
Cum bine stiti, nu ratez nicio sansa deoarece in mod normal orice comanda beneficiaza de transport gratuit daca valoarea depaseste 30$. In acest mod nu mai sunt conditionata de nimic. In caz contrar, valoarea transportului este mai bine de jumatate, de aceea prefer sa ma bucur din plin de zilele cu transportul gratuit. La momentul acesta astept un comple minunat, o rochie rosie de ocazie, o fusta maxi si o geanta galbena, frumoasa foc. Abia astept sa va prezint noile outfit-uri, asa ca fiti cu ochii pe viitoarele OOTD-uri marca SheIn.

Voi ce va alegeti?

You May Also Like

0 comments