Bottega Verde: Gel de dus cu struguri rosii

by - marți, august 02, 2016

Bottega Verde imi aduce in casa miros de sarbatoare si de copilarie. In comanda realizata la Bottega Verde am primit cadou un gel de dus minunat cu extracte de struguri rosii. Este favoritul meu! Are un miros proaspat venit exact din inima bobitelor de struguri, un miros dulce si persistent.


V-am prezentat conceptul data trecuta, cand va povesteam despre baza de machiaj cu pro retinol si fructe de goji, un adevarat "must beauty have". Ma asteptam sa ma indragostesc de cel cu ciocolata, dar spre nedumerirea mea m-am regasit in amandoua. Fara putina atentie, le-as putea servi la micul dejun. Acest gel de dus clar imi ofera dependenta. Daca anterior nu eram adepta dusurilor, acum fac orice doar sa ma rasfat cu el. O cantitate mica de produs satusface toate nevoile pielii, lasand-o curata, hidratata si parfumata. Este un gel de dus excelent ca spumant de baie (normal ca l-am incercat, baile cu spuma sunt favoritele mele).


Initial, trebuia sa primesc un sapun solid din aceeasi gama, dar parca la Bottega Verde ar fi si persoane telekinetice care au stiut ca eu nu ma impac cu acelea. Nu e de mirare ca utilizez doar geluri de dus inclusiv pentru fata.
Cu temperaturile acestea ridicate, gelurile mele frecvente de dus chiar nu mai faceau fata. Simteam ca fac bai incontinuu si ca transpiratia tot se lipeste instant de mine. Dupa un dus sau o baie cu gelul de dus cu struguri rosii treaba a ajung exact la polul opus. Ofera o stare revigoranta si lupta cu brio impotriva transpiratiei.



Gelul de dus vine intr-o sticla de plastic, prietenoasa cu mediul, intr-o cantitate suficienta de 400 ml (daca ar fi dupa mine as lua 1 kg). Are o nuanta rozalie, usor transparenta si o consistenta lichida. Trebuie neaparat sa-l reachizitionez.



Pe langa cadourile obisnuite oferite de Bottega Verde, acestia va mai ofera un cadou suplimentar de 10% reducere la orice comanda daca folositi codul JUSTME inainte să finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el. 



You May Also Like

4 comments