Review Pentru Corpul Tau: Blond sau silver?

by - marți, august 02, 2016

Indiferent de toate schimbarile prin care am trecut, mereu am ajuns tot la blond. Este culoarea mea naturala, de baza. Ca orice alta femeie simt nevoia de schimbare, asa ca mi-am plimbat de-a lungul timpului pletele prin diferite nuante.

Mai nou mi s-a pus pata pe gri si silver, doua nuante destul de asemanatoare. Va plac si voua? Le vreti? Fetelor, nu vreau sa va stric visele dar este mai greu decat v-ati fi imaginat. Alternativa usoara este la salon. Desigur, intregul proces v-a racori putin buzunarele dar macar aveti garantia ca rezultatul va fi exact asa cum doriti.


Pentru cele ca mine, care dau pe la salon mai greu (am fost o singura data), treaba este cu adevarat extrem de complicata, mai mult decat m-as fi asteptat.
Ca sa ajungem la silver este necesara o baza cat mai deschisa, blond platina de preferat. Silver-ul se face prin decolorare si pigmentare, combinatii de nuante sau...o nuanta buna dar mai greu de gasit (banuiesc).
Eu incerc sa merg pe varianta cea lunga si sa o iau din aproape in aproape, ca de fiecare data. Baza la mine este un fel de curcubeu de nuante blonde si as avea nevoie un decapaj in trepte (cum spuneam, sarim peste).


Desi prima experienta cu Kallos nu a fost extrem de desavarsita, am primit de la Pentru Corpul Tau, un webshop cu de toate, despre care v-am mai povestit, inca o noua ocazie. Asadar m-am gandit ca nu ar fi rau sa mai acord inca o sansa produselor Kallos. Foarte ciudat este ca am ales o multime de produse ale acestei marci de la Pentru Corpul Tau si multe au devenit chiar preferatele mele.

Pentru trecerea la silver am ales un mixton argintiu si blond argintiu din gama Prestige, 2 sticle de oxi de 6% si am adaugat extra 3-4 lingurite de balsam.


Rezultatul

 Am lasat vopseaua sa actioneze circa 30 minute dupa aplicare. Rezultatul, evident, nu a fost uniform, dar nuantele mai inchise s-au deschis, iar cele deja cu o tenta de blond platina-gri, ramase de la colorarea anterioara, s-au intensificat si s-au transformat intr-un silver. Ca urmare, am obtinut un par cu nuante de blond auriu foarte deschis si suvite de silver. Ceva imi spune ca la viitoare colorare s-ar putea sa am mai mult noroc.  Pentru intretinere utilizez Go go silver reflex tot de la Kallos si Pentru Corpul Tau, despre care vom vorbi data viitoare. Fata de alte vopsele, mirosul nu s-a mentinut foarte mult timp (maxim 24 ore).


Incercarea s-a dovedit o experienta destul de buna, mai ales ca Pentru Corpul Tau detine o sumedenie de produse la preturi extrem de mici. Nu uitati ca avem si un concurs in desfasurare impreuna cu acestia.

Am si o bila neagra pentru aceasta vopsea. Din pacate a uscat parul destul de tare. Nu stiu daca vopseaua in sine este problema sau nuanta. Oricum, e cert ca va trebui sa investiti in ingrijire, atunci cand alegeti o astfel de nuanta.


You May Also Like

3 comments

  1. Stiu ca pt a obtine un blond frumos e nevoie de timp si bani.In trecut eram si eu pasionata de blond dar pe parcurs mi-a trecut.Iti sta foarte bine cu bucle!Si eu merg foarte rar la salon.

    RăspundețiȘtergere
  2. silver mi se pare ca te prinde mai bine. la blond ori ai bagat prea multa lumina, ori te face sa arati cu un beculet de instalatie de pom :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult cum ti-a iesit. Repet ,nu m-as mai face blonda!

    RăspundețiȘtergere