Unde pleci, vara? Ia-ma cu tine, acolo unde-i totul "Pentru Corpul Tau"!

by - vineri, august 19, 2016

Unde te duci, vara? Cui ma lasi? Ia-ma cu tine oriunde in lume! Acolo unde-i stol de pasarele si flori de nu-ma-uita, acolo unde-i o portita luminata si Pentru Corpul Tau in ea.
Mi-ai lasat pletele in bataia vantului, ce aduce un val de vreme rea, o vreme mult prea rece si ostila, cu corpul si pielea mea.
Cum sa-mi mai rasfat eu parul cand ploaia bate-n geam, cand pasarile nu mai canta si iara-si somn nu am?


Cand vremea e ostila si parul nebun de august, Pentru Corpul Tau imi tine capul sus, ma rasfata si-mi aduce in dar o dulce mangaiere. Produse de familie, pentru noi si pentru copii, se aseaza-n lant intr-un colt unic. E o casa mare, un taram de neuitat, ce stie cum sa reinvie visele ce parca s-au spulberat.
As fi ales o piscina, dar ramane doar cada din baie, sa-mi rasfete trupul si parul, asa cum se cuvine. Ce-i de facut atunci cand parul isi pierde din vitalitate mai repede ca de obicei? Sa-l supunem iar unei bai fierbinti cu abur si tot alaiul, cu ustensile de infrumusetare si sa o luam de la capat?


Atunci cand timpul nu este de partea noastra, Pentru Corpul Tau are la indemana o solutie garantata pentru frumusetea podoabei tale capilare. Daca esti descurajat de faptul ca s-a ingrasat prea repede, te grabesti la o ocazie speciala, ti l-ai aranjat recent sau ca pur si simplu ti-l doresti mereu ca la carte, baile repetate pot fi o problema. Stiai ca de ce-ti speli parul mai des, de ce se ingrasa mai repede?


Solutia pentru un par frumos este samponul uscat Go Go de la Kallos, pe care l-am adaugat recent in colectie, cu sprijinul magazinului online Pentru Corpul Tau.
Pe cat de simplu suna, pe atat de usor este de folosit. Se pulverizeaza de la o distanta minima de 10 cm pe tot parul, apoi se usuca cu un feon. Gata! Iti poti aranja parul dupa cim doresti!

Are un parfum minunat care te duce cu gandul la cele mai inflorate taramuri si ofera vitalitatea de care are nevoie podoaba ta capilara. In doar cateva minute poate fi la fel, fara sa-l speli prea des si sa-i accelerezi procesul de ingrasare datorat acumularii excesive de sebum.
Mie imi place la nebunie si il voi purta mereu la drum. Apelez la el ori de cate ori simt nevoia, astfel incat, indiferent de sezon, nu-mi mai fac griji de cum imi arata parul.
Tu l-ai incercat?


You May Also Like

2 comments