YOINS says: "Let's get back to school"

by - vineri, august 05, 2016


Cum ar fi sa iti alegi outfitul tau preferat, exact in maniea in care o doresti? Cumparaturile online s-au dovedit a fi o mare usurare. Economisesti timp si adeseori te bucuri si de promotii pe care le vei gasi mai greu in magazinele fizice.





Pentru ca scoala se apropie cu pasii repezi, YOINS a pregatit pentru voi cateva oferte, de care sa profitati exact la timp. Plasand o comanda acum, ea va ajunge la toamna, exact la timp pentru inceperea scolii, sau chiar mai devreme dupa caz, in functie de transportul pe care il selectati.
Ce am descoperit bun?
Ei bine, YOINS v-a pregatit o serie de reduceri serioase, prin intermediul a ceea ce ei numesc culorile vietii, precum:

  • Reducere de 10% la orice comanda peste 19$ utilizand codul CM10.
  • Reducere de 17% pentru orice comanda care depaseste valoarea de 50$ cu ajutorul codului CM17.
De asemenea, asa cum va spuneam, ei v-au pregatit si o selectie pentru revenire la cotidian si monotonie, care v-ar putea incanta. Back to school va aduce de asemenea reduceri foarte mari cuprinse intre 5-12$, in functie de valoarea comenzii pe care o plasati. 


In plus, daca ar fi ceva ce v-ati fi dorit, noi produse se anunta in noul catalog de produse. Puteti castiga produse exclusive, din noua gama ce va fi lansata pe baza voturilor voastre. Tot ce trebuie sa faceti, este sa intrati aici si sa va votati outfitul favorit. Niciodata nu se stie cand vine norocul peste voi. Eu deja mi-am votat favorita.


Va las si cateva produse drept inspiratie, poate va gasiti si voi cate ceva. Pe YOINS gasiti atat produse de imbracaminte cat si accesorii si incaltaminte, iar preturile sunt destul de rezonabile, mai ales cu reducerile astea. Nu uitati sa raspanditi si pe aici vestea cu noile voastre cumparaturi. Daca detineti produse YOINS, va astept impresiile despre ele. 

You May Also Like

0 comments