Castigator Complex Apicol Vaceslav Harnaj

by - sâmbătă, septembrie 03, 2016

La inceputul lunii august, am provocat cititorii sa se inscrie la un concurs a carui premiu generos a venit din partea Complex Apicol Vaceslav Harnaj. Pentru prima oara in colaborare cu blogul Just Me (adica acesta), cei de la Complex Apicol s-au gandit sa aduca un zambet pe buzele tuturor si sa ofere 2 sticle de vin din miere, 2 lotiuni de plaja, 2 geluri de dus si o umbrela de plaja (imensa).

Numarul de participanti a fost neasteptat de mare, dar putini au respectat o regula esentiala: comentariu cu "particip" pe blog. Eu va invit sa ramaneti la curent cu noutatile de pe blog si pe pagina de Facebook. Vor urma concursuri noi si generoase, alaturi de alti sponsori frumosi. Rugamintea mea este sa cititi cu atentie regulile fiecarui concurs.

Multumim Complex Apicol pentru premiu si totodata felicit castigatoarea, pe care o rog sa-mi transmita datele sale (nume complet, adresa si telefon) intr-un mesaj privat pe Facebook sau prin email la aleksutaalexa@gmail.com, pentru a transmite sponsorului si pentru a-si revendica premiul. Daca castigatoarea nu valideaza premiul in maxim 72 ore, voi extrage un alt castigator. Din pacate blogul nu admite dimensiunea fisierului (videoclipul cu extragerea), insa va las un print screen. Felicitari inca o data!


You May Also Like

1 comments