Cosul de cumparaturi Aoro 2: Masca anti-acnee Clearskin pore penetrating de la Avon

by - duminică, septembrie 18, 2016

Cum va povesteam intr-o postare anterioara, am inceput sa am o slabiciune pentru unele masti de fata. Am incercat masca cu efect de incalzire pe care am achizitionat-o la un pret foarte bun de pe Aoro. A fost o experienta foarte interesanta care mi-a placut la nebunie.

Pentru a umple cosul, am adaugat inca o masca de fata anti-acnee de la bine cunoscuta gama - Clearskin Avon, dar si un set complet de ingrijire a fetei, alcatuit dintr-o masca peel off, o crema de fata si un ser de contur pentru ochi, cu extract de caviar, despre care va voi povesti data viitoare.

In prezent am descoperit noi tipuri de masti de fata pe care vreau sa le incerc si pe care le veti regasi curand printre review-urile mele: masca neagra peel off pentru cosuri si puncte negre, respectiv masca cu bule "expandate". In prezent stiu ca doar cea neagra se gaseste in Romania si mi-as dori sa apara si cealalta. Va tin la curent cand soseste comanda, sa aflam impresiile si despre acestea.

Multe persoane se confrunta cu problemele unui ten acneic. Uneori este un adevarat dezastru. Tenul cu probleme trebuie sa beneficieze de o igiena atenta si riguroasa si produse adecvate acestuia. In cea mai mare perioada a timpului ma confrunt si eu cu aceasta problema si sunt nelinistita cand vine vorba de cosuri, adeseori acestea nescapand nevatamate. Va recomand lotiunile de ten si mastile cu actiune specifica, o hidratare riguroasa si multa abtinere in a le necaji, pentru ca veti face mai mult rau decat bine.
Am utilizat gama Clearskin si in trecut, mai exact spuma aceea de fata care facea miracole, impreuna cu corectorul pentru imperfectiuni. Sunt doua produse foarte convenabile care fac o treaba excelenta.


Masca anti-acneica Clearskin pore penetrating contine 0,5% acid salicilic, adica extracte de aspirina care ajuta la vindecarea cosurilor si la restaurarea pielii. O folosesc o data-2 ori pe saptamana si pot spune ca este un produs destul de ok.
Vine intr-un tub specific de 75 ml iar in interior se afla o masca de consistenta desnsa, cu o culoare cenusie, care dupa aplicare se transforma intr-o masca gri.

Mod de utilizare

Se aplica pe tenul curat si uscat un strat de masca, evitand zona ochilor, buzele si orificiile nazale. Se lasa sa actioneze 15-20 minute dupa care se clateste cu apa calduta. Apa rece deschide porii insa inroseste tenul, iar utilizarea imediata a acesteia ar putea cauza un dezechilibru la nivelul pielii tenului.


Rezultatele obtinute

Dupa aplicare, masca de fata v-a incepe sa se usuce si sa-si schimbe culoarea. De asemenea, tenul are senzatia aceea de strangere, ceea ce ingreuneaza vorbittul sau alte lucruri (acordati-va 15 minute linistite pentru rasfatul vostru, timp in care uitati de orice alt lucru). O chestie extrem de interesanta pe care a facut-o acest produs si pe care nu am mai remarcat-o la utilizarea anterioara a unei alte masti de fata este faptul ca la uscare am surprins porii cu puncte negre.

Dupa 20 minute


Iata si ce avantaje si dezavantaje am surprins utilizand acest produs:

  • Avantaje
- miros fresh, revigorant;
- se usuca destul de repede;
- timp scurt de uscare si actiune;
- hidratează tenul in profunzime.

  • Dezavantaje
- greutatea in aplicarea si uniformizarea produsului;
- necesitatea utilizarii unei cantitati mai mari de produs;
- senzatie puternica de constrangere (sunt obisnuita cu acest lucru, pe mine personal nu ma deranjeaza);
- tenul necesita o clatire profunda la indepartare.

Inainte de aplicarea mastii.
C
Dupa indepartarea mastii.



Ce mi-a placut la acest produs este faptul ca mi-a hidratat fata si a eliminat o parte din punctele negre. Unde au fost cosuri s-au uscat, iar cele care urmau sa apara s-au concentrat in puncte mici pe care le-am stors cu usurinta. Ce nu mi-a placut este faptul ca fata a fost putin iritata indepartarea mastii, pielea s-a inrosit iar unele zone deja afectate au fost mai evidente.
A doua zi am remarcat faptul ca tenul si-a revenit la normal, multe dintre cosuri au disparut ca prin minune iar altele s-au diminuat. Nu uitati ca fiecare comanda Aoro riguros împachetata prin curier si aveti posibilitatea la finalizarea comenzii sa va alegeti un cadou la alegere.
Voi ati incercat-o?


You May Also Like

5 comments

  1. Pe bune? O am si eu si inca una , joi am folosit-o de s-a speriat fata de mine. Pentru puncte negre am una de la Epoch, dar nu stiu parca nu mai scap de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din fericire am un ten fara probleme.Fara acnee,fara puncte negre.Am sa tin cont de ea pt ca nu se stie niciodata cand ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai folosit acest gen de masca de la Avon, si mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt Lungu Florentina Mihaela wow o sa incerc si eu chear am nevoie de un asa gen de masca

    RăspundețiȘtergere