#PeToc: Încălțămintea care nu se uită niciodată

by - joi, septembrie 15, 2016

Anne coborî privirea instinctual și surprinse pantofii cei noi a unei domnișoare în jurul vârstei de 20 ani. Privirea i-a rămas fixa câteva secunde și în mintea ei tot felul de ganduri se cântăreau într-o balanță, adeseori înclinată mai mult spre dezavantaje decât spre avantaje. Și-a zis că ea nu ar putea să poarte niciodată o pereche de pantofi la fel de frumoși. A continuat să suspine și a mers mai departe. Nu a trecut mult până a zărit un magazin plin de astfel de "bijuterii".


Pupilele i s-au dilatat la dimensiunea maximă și în sinea ei tot continua să-și repete: "-Eu nu n-aș putea să-i port niciodată!". Anne era prea dezamagită că o pereche de pantofi, cu sau fără nume de covor rosu, reprezentau mai mult decât simțea că-i pot duce umerii săi.
Anne nu a itat să privească dincolo de înălțimea generoasă a tocului, către femeia puternica ce alege să poarte tocuri după bunul plac, în fiecare zi, după nevoile sale.


Într-o lume modernă a creatiei nu există doar tocuri de peste 10 centimetri, pe care Anne consideră că nu s-ar putea bucura niciodată. Deasupra unei femei #PeToc, se ascunde caracterul puternic ce nu-și lasă motivația și plăcerea să-i distrugă întreaga lume a dorințelor. Da, o femeie poate fi #PeToc în fiecare zi, nu doar să afirme o personalitate lipsită de civilizație și decență, așa cum crede o mare pondere din Univers. O astfel de femeie se regăsește în perechea potrivită de pantofi. Înălțimea tocului rămâne așadar o plăcere, o simplă dorință, după puterile fiecăreia.


  • Avantajele tocurilor 

În lumea bărbaților, femeia #PeToc a devenit un subiect extrem de controversat. O vorbă spune că tocurile înalte duc femeia mai aproape de rai. În mod cert, aceasta nu va atinge nici cerul și nici divinitatea absolută cu pantofii săi, însă tocurile îi vor oferi nota de eleganță dorită și încrederea în propriile forțe.

Femeia #PeToc este puternică, chiar dacă pantofii aleși de ea au un toc de 5 sau 10 centimetri, Alegerea făcută îi oferă fermitate, o face să se simtă dorită, iubită, acceptată și ascultată în întreaga lume. Nu există pantofi cu toc pentru o femeie, exista câte o creație pentru fiecare!

Femeia a fost și va ramane un sex frumos și misterios, un idol pentru barbații din întreaga lume și un simbol al puterii, al ambiției fără limite și al curajului. Tocurile o ajută să-și contureze feminitatea și să evidențieze calitătile pozitive.

O femeie mignona capătă încredere în sine atunci când este la egal cu toți ceilalți din jurul ei. Pentru lumea ei, doi centimetri în plus sunt un motiv de bucurie.

Tocurile sunt diverse, ușor de accesorizat unei ținute, în diferite nuanțe și pe placul tuturor. Când vorbim de tocuri, cel mai important lucru este să corespundă dorințelor noastre, să fie de vis și demne de noi. În acest caz, marca, prețul sau lungimea tocului, sunt mai puțin relevante.

Cert este că tocurile îi oferă unei femei echilibrul fizic și psihic de care simte nevoia pretutindeni.

  • Dezavantajele tocurilor

Sunt dificil de ales.
Da, pentru că toate sunt modele minunate, care mai de care, culori și modele diverse, pline de eleganță. Atunci când timpul este o adevarată problemă, majoritatea femeilor preferă să-și răpească din clipele de relaxare, pentru a-și fermeca privirile la rafturile de încălțăminte cu toc.

Tocurile provoaca dependență. 
Odată ce ai cumpărat două perechi, cu siguranță în urmatoarele zile va urma și a treia. Dragostea față de tocuri tinde să devină obsesivă, iar dulapurile se umplu văzând cu ochii. Dar poți face o cameră special dedicată lor, nu-i așa?
Precum iubesc bărbații mașinile, asa si o femeie poate fi la fel de fermecată de tocurile sale, alături de care simte că poatee avea lumea la picioare și o face fericită. Orice pasiune are și prețul ei!


Adeseori, cele mai frumoase modele sunt mult prea scumpe.
Cele mai răvnite modele, se vor duce în cele din urmă către o nouă casă, dar compromisul facut, anticipează faptul că femeia va renunța celelalte două-trei perechi pe care le-a vazut în magazinul anterior. Peste 50% din economiile unei femei se duc pe încălțămintea cu toc. 


Cine este Anne? 

Anne ești tu, Anne sunt eu! Suntem noi, acele femei care odinioară am avut impresia că a fi #PeToc este un dar deosebit si rar, nu o plăcere universală adresată femeilor din întreaga lume. Noi suntem cele care la un moment dat, ne-a fost aparent imposibil să cântărim o balanță a avantajelor și dezavantajelor, într-o lume în care nicio femeie nu este mai prejos de orice altă creație.
Pentru fiecare femeie exista o Cenusăreasă care presară într-un colț al lumii o pereche specială de pantofi sau o încălțăminte cu toc, creeata special pentru fiecare dintre noi, care să ne încurajeze să fim mereu puternice și visătoare, luptătoare și ambițioase, îndemnându-ne să fim mereu #PeToc.


“ Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc. În perioada 14-21 septembrie, pe www.fashionup.ro toată încălțămintea cu toc are 20% extra reducere!”

You May Also Like

3 comments

  1. Alex,un articol minunat! Da,este o boala si tot mai obsesiva. Cel putin la mine asa s-a intamplat. Am cutii si cutiute ,unii nu i-am mai purtat din acum,dar se va gasi o ocazie. Tot ce detin este cu toc. Nu am adidasi sau bascheti sau sandale fara tot. #Petoc ma simt minunat,gartioasa,ma face sa am mai multa incredere,sa uit de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc sa port tocuri.. imi place ce am citit in articolul tau.

    RăspundețiȘtergere