Recomandarea zilei: Masca de fata cu efect de incalzire

by - sâmbătă, septembrie 17, 2016

Ce frumos rasare soarele in fiecare dimineata in acest inceput de septembrie. Unii asteapta vantul si ploile, eu inca prefer sa ma bucur de ceea ce anotimpul frumos ne rezerva.
In ultima vreme m-am axat pe cumparaturile in materie de frumusete. Vreau sa-mi rasfat tenul si inca sunt in cautarea unor solutii perfecte pentru anumite probleme ale tenului meu.

Nu sunt fana inraita a mastilor de fata si in general a produselor de ingrijire de-a amanuntul. In sertar imi stau doar cateva creme hidratante, lotiuni de corp si geluri de dus, pe langa cateva produse cosmetice pe care le folosesc frecvent.


Dar recent am fost profund incantata de actiunea unor masti de fata deja incercate si mi-am propus sa incerc o alta serie de masti de fata, pentru ca am descoperit accidental cateva care imi plac si care m-au cucerit intr-o oarecare masura. Anterior incercasem fondul de ten Dermablend, care il folosesc si acum, dupa mai bine de 4 luni de la achizitie. A fost o alegere minunata, mai ales daca l-am folosit zilnic atata timp. Tenul meu se impaca foarte bine cu el, are o putere mare de acoperire si chiar v-ar putea surprinde. Imi doresc nespus de mult ca la urmatoarea comanda sa-l incerc si pe cel in varianta lichida.

In ultima comanda Aoro pe care am plasat-o, m-am gandit sa-mi aleg doar masti de fata pe care vi le voi prezenta treptat.
Avand in vedere ca anotimpul rece isi intra in drepturi, usor, usor, m-am gandit sa va povestesc intai despre masca cu efect de incalzire. Este o masca care m-a cucerit din diferite motive si v-o recomand si voua. Este si primul produs care m-a tentat si pe care l-am adaugat in cosul de cumparaturi. Cantitatea este destul de ok, mai ales ca nu este nevoie sa aplicati o cantitate mare de produs.


Aceasta masca contine conform ambalajului, apa de izvor si roci minerale. Se aplica pe pielea curatita in prealabil, se lasa 10 minute si apoi se clateste fata cu apa calduta. Veti simti in timp senzatia aceea usoara de incalzire si va induce o stare subtila de relaxare. Atunci cand simt nevoia de rasfat, primul lucru pe care-l fac in prezent este sa apelez la aceasta masca.

Cum este si ce face

Are un parfum masculin pe care eu il ador (parfumurile barbatesti sunt slabiciunea mea) si face minuni asupra tenului meu.

In primul rand, iti ofera acea senzatie usoara de incalzire, nu-ti simti pielea arzand ca un vulcan. Este o senzatie aparte si un prototip pe care nu l-am mai incercat pana acum. De fiecare data am observat ca-mi lasa un ten foarte fresh, curat si luminat, oferindu-mi totodata o sezatie proaspata si revigoranta. Totodata, imi hidrateaza profund pielea si actioneaza precum un antiinflamator pe zonele unflate, respectiv pe cosuri. Le calmeaza si inlatura cu succes toate inpuritatile.

Masca asta o consider un adevarat rasfat pentru sezonul rece. Este una dintre cele mai bune achizitii de pe Aoro si cu siguranta pot spune ca am fost chiar impresionata. Fie c-o gasiti in catalogul Avon sau doriti sa o primiti pur si simplu intr-un pachet bine impachetat, alaturi de un mic cadou, direct la usa casei voastre, eu spun ca este o alegere extrem de inspirata ce merita incercata. Nu trebuie sa va lipseasca din trusa voastra de ingrijire si va asigur ca o s-o iubiti! Voi ati incercat-o?

You May Also Like

4 comments

  1. Am si eu vre-o doua masti de la Planet Spa cum ai zis si tu si slabiciunea mea sunt parfumurile barbatesti, produsele barbatesti in general. Am momente cand le folosesc pe ale sotului. Mastile nu prea mai am timp sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar interesanta. Nu am testat-o pana acum. Dar merita incercata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa o incerc si eu neaparat,mai ales ca si eu ador parfumurile masculine.

    RăspundețiȘtergere
  4. O SA INCERC SI EU ACEASTA MASCA ,MULTUMIM DE RECOMANDARE.

    RăspundețiȘtergere