Natürlich: Produse cu performante ridicate la preturi reduse. 3 motive pentru care am ales un coltar extensibil Natürlich

by - luni, octombrie 10, 2016

Crezi ca Veta a facut renovari in casa, atunci cand l-a innebunit de cap pe Banica sa-i cumpere o noua chiuveta? Cu siguranta vechea chiuveta nu ma facea fata sau nu se mai potrivea in cadru. Cu siguranta trebuia inlocuita, asa ca Banica a fost chiar bucuros dupa furtul acesteia.

Asta nu inseamna ca ar trebui s-o astept pe Veta sa-mi fure mobila, ca sa mi-o inlocuiesc pe cea veche. Pun mult suflet in caminul meu, oaza mea de liniste si de calm, care imi reincarca fortele in fiecare zi. Renovarile imi dau o stare de bine, chiar si atunci cand e doar un moft, pentru a simti ca-mi cheltui banii constiincios pentru un scop bun, pentru modernizarea casei. O mobila noua, o canapea, un coltar, nu sunt nici pe departe un moft, ci o necesitate de cele mai multe ori. Si de ce insist tot mai mult asupra acestor renovari, de ce ma simt mai libera, mai fericita in casuta mea cea mica, mai implinita cu realizarile facute.
Am decis zilele trecute sa fac o noua investitie. In ce? Intr-un coltar extensibil de la Natürlich.

 De ce un coltar extensibil? De ce Natürlich?


In marketing si in dragoste, totul este permis, insa in feng shui si armonie, greselile sunt innaceptabile. Decorul casei nu este precum o tehnica de make-up, pe care o mai poti ajusta in cele din urma. Nu, decorul se alege intelept si inteligent!
Cand imi doresc o mobila noua, ma gandesc in primul rand la calitatea materialelor utilizate, la dimensiunile camerei in care se fac modificarile, la decor si in cele din urma, la pret.
Daca ai mai auzit de mobilier und coratiuni, sa stii ca este vorba despre Natürlich, ce contribuie la crearea unor noi concepte in materie de mobilier si decoratiuni, pentru imbunatatirea calitatii vietii si a pietei, chiar si in Romania.
Stiu, denumirea suna ceva mai pompos, dar miezul din care se nasc toate aceste produse Natürlich, are origini elvetiene. Ciocolata elvetiana, ceasuri elvetiene ... sunt convinsa ca ai incercat multe produse de origine elvetiana care nu au putut fi comparate, din punct de vedere al calitatii, cu alte game.

De ce as alege unul din modelele de coltare extensibile Natürlich

1. Raportul calitate-pret corect estimat.

Nu fac parte din categoria oamenilor rafimati, cu buzunarele pline de bani, dar sunt de acord cu investitiile majore pentru decorarea sau renovarea casei. Chiar daca produsele Natürlich sunt realizate din materiale calitative, cu o rezistenta indelungata, acest magazin online comercializeaza produsele la un pret echivalent pietei romanesti, astfel incat eu imi pot permite un coltar extensibil dintr-un material textil sau chiar din piele naturala, care sa arate bine si sa fie confortabil in acelas timp. Prin Natürlich pot avea un nou design, la un buget pe care mi-l pot permite, fara a gasi anumite minusuri in investitia facuta.

2. Coltarul, mult mai fiabil pentru casa mea, decat o canapea.

Pentru ca detin o sufragerie de dimensiuni reduse, am decis ca un coltar extensibil este exact ce avem nevoie. Modelele pe care le-am descoperit la Natürlich ofera un design modern si imi permit sa economisesc mai mult spatiu, dar sa ma bucur de acelas confort, fara a fi nevoita sa ma pitesc intr-un colt. Este perfect chiar si pentru o camera de oaspeti, unde sa pot petrece clipe in sir retraind amintirile copilariei si sa ma relaxez dupa o zi obositoare. Seara, acesta se poate extinde cu usurinta, astfel incat sa ma bucur de cele 7 ore linistite de odihna, recomandate de catre medicul specialist.


3. Confort, design modern si versatilitatea alegerilor.

Eu prefer modelele mai rafinate, iar catalogul Natürlich este atat de divers incat imi este mult mai usor sa gasesc un coltar extensibil, de diferite dimensiuni si culori, fata de alte locuri cunoscute.
Natürlich ofera doar produse in tendinte care sa se adapteze personalitatii mele si care totodata sa-mi duca la bun sfarsit visul cu privire la noua infatisare a casei.
Tapiteria din care sunt confectionate coltarele Natürlich corespunde unor standarde de calitate si confort, care asigura o pozitie corecta si balansata a corpului in timpul somnului. Astfel, sezutul si imbanarile materialelor, sunt atent imbinate, astfel incat sa prevenim durerile de oase, probleme ale coloanei vertebrale sau bolile datorate unui somn nelinistit.

In concluzie, nu trebuie sa fii bogat ca sa beneficiezi de un confort sporit si de un design modern. Natürlich aduce pe piata romaneasca o solutie in domeniul imobiliar, care satisface nevoile si gusturile romanilor moderni.



You May Also Like

2 comments