OOTD: Dresslily wings shoes

by - luni, noiembrie 07, 2016


La inceput ma gandeam sa vrajesc vantul si ploaia cu cateva vorbe induiosatoare. Apoi m-am intrebat: cine sunt eu, faptura mica de om, sa ma asculte ele pe mine? 
Asa ca tot ce mi-a ramas de facut a fost sa sper si sa ma conformez situatiei. Nu a fost ploaie, dar nici vantul nu a fost pe deplin fermecat. Totusi tind sa cred ca oarece stea cazatoare mi-ar fi ascultat dorintele si a facut ca totul sa fie bine. 
Asadar rot ce mi-a ramas de facut a fost sa-mi aleg o rochie ca in povesti, care sa se aseze pe corpul meu precum o pana pe o perna unui rege, impreuna cu o pereche de botine de vis, care mi-au dat aripi sa alerg zglobie in vreme si sa traiesc clipa, captand-o in cateva memorii fotografice.
Ce as putea sa-ti spun despre fluturii mei?
Ca au complotat cu zanele asta este de la sine inteles. Nu doar ca arata fenomenal, dar si vrajesc privirile oricui cu catifeaua lor si aripile sculptate din detalii aurite. 

Curioasa de unde le-am luat?
Dresslily, evident! Aici multe vraji sunt create pentru toate domnitele din toate colturile lumii. Nu doar ca au produse de exceptie care se potrivesc tuturor, dar au si oferte si idei de intruchipari minunate, pe care fiecare zana dintre noi le poate aborda oricand.
Ramai la curent si cu pagina lor de Instagram. Cu siguranta o zana este pentru tine acolo!
Si pentru ca sunt o zana buna (zic eu) va invit sa va alegeti de aici si cateva coduri de reducere pentru preferatele voastre.

Dress: Shein








You May Also Like

6 comments

  1. Superba tinuta ,te-ai asortat perfect cu peisajul si timpul de afara !

    RăspundețiȘtergere
  2. Arati senzational.... Ce mananci ? Banuiesc ca in meniul tau nu gasesc cartofi prajiti, pateuri, si alte dulcegarii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crezi? Si daca ti-as spune ca fix asta am in meniu zilnic? :))

      Ștergere
  3. Arati foarte bine! Imi place mult rochia <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o pereche de pantofi cu fluturas la spate. Sutn de efect! tu esti tare frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa tinuta ta! Botinele chiar parca sunt luate din alta lume.

    RăspundețiȘtergere