Prinde reducerile frumusetii de Black Friday la BottegaVerde.ro

by - sâmbătă, noiembrie 05, 2016

Suna bine niste reduceri, nu-i asa? De fapt, cred ca Black Friday este sansa noastra de a ne rasfata pe cinste in aceasta toamna. Stiti cu totii cat de mult imi plac produsele Bottega Verde. N-o sa neg faptul ca am facut si o mica obsesie pentru produsele lor. Au multe extracte naturale si un miros de-ti vine sa le mananci.

Black Friday la BottegaVerde.ro este ocazia perfecta sa va bucurati de reduceri de pana la 80%, pentru a face un cadou de neuitat celor dragi sau pur si simplu sa va rasfatati pe cinste cu tot ce va place. Aveti la dispozitie doua weekenduri in care produsele voastre preferate se vor gasi la reduceri fabuloase de pana la 80%: 18-20 noiembrie, respectiv 25-27 noiembrie. Primul venit, primul servit! Asa ca ziua de vineri va da startul la cumparaturi nebune, deci fiti pe faza, adaugati produsele in wishlist ca in ziua de vineri doar sa plasati comanda inaintea altor doritori.


Totodata, campania "Frumusetea este in tine" sta la dispozitie celor care vor sa doneze 5-25 lei, care vor ajuta la consolidarea unui mediu durabil (plantarea de copaci), sanatos si frumos pentru generatiile viitoare, pentru copiii de pretutindeni din Romania. Schimbarea incepe cu noi, astfel ca fiecare donatie va fi rasplatita cu una dintre ilustratiile Liliana Arnaut, constand in magneti, sacose, etc.

Nu esti convins ca BottegaVerde.ro este ceea ce ai nevoie?
BottegaVerde.ro este brandul favorit al italiencelor de top, insestrate cu frumusete fara batranete. Scopul acestora este sa ofere si romanilor de pretutindeni rasfatul cu produse de top la cele mai avantajoase oferte. Produsele sunt prietenoase cu pielea noastra, un rasfat de nota 10, actionand in profunzime si oferindu-ne adevarate elixire de infrumusetare. Sunt convinsa ca vei gasi printre randuri produsele potrivite tenului si pielii tale, de care nu te vei mai putea desparti.

Cam atat pentru azi! Ma duc sa-mi pregatesc wishlistul caci nu am de gand sa pierd o asemenea oferta. Inscrie-te si tu in clubul frumusetii si nu uita: frumusetea este in tine!

You May Also Like

2 comments