Singurul magazin din Romania care te ajuta sa-ti mentii frumusetea: REGINA by Cristina Spatar

by - joi, noiembrie 10, 2016

Frumusetea nu cunoaste varsta, nu are limite si poate fi dobandita cu ajutorul magazinului REGINA. Magazinul REGINA comercializeaza o gama larga de corsete modelatoare deosebite create din selectii materiale alese detaliu cu detaliu. Corsetul modelator te poate ajuta sa ai o talie de viespe si sa te mentii mai frumoasa pana la adanci batraneti fara investitii majore.

Corsetul este o piesa extrem de versatila si s-a mentinut in tendinte inca din Grecia antica. Magazinul REGINA by Crina Spatar iti pune la dispozitie o gama diversa de modele pentru a-ti evidentia talia corespunzator si pentru a crea un outfit de nota zece.
Iata 4 motive pentru care nu trebuie sa-ti lipseasca un corset modelator din colectia REGINA by Cristina Spatar:


1. Colectii impresionante pentru toate buzunarele

Frumusetea este accesibila tuturor in magazinul REGINA. Te poti invalui zilnic in piesele de inalta calitate pentru un stil de milioane. Noi femeile suntem norocoae ca astazi avem la dispozitie o asemenea colectie de corsete extrem de ieftine si in multe variante, exact pe gustul nostru. Aici vei gasi corsete rafinate, romantice, potrivite personalitatii tale si stilului vestimentar zilnic. Poti alege dupa bunul plac o piesa dintr-o gama de corsete simple, sau un corset special, remarcat prin detalii uimitoare inspirate din epoca feminitatii in care corsetul insemna totul pentru o femeie.


2. Produse senzuale
Corsetele din colectia Cristinei ofera corpului un aspect perfect de tip clepsidra si o forma apetisanta irezistibila a sanilor, a abdomenului. Barbatii sunt fermecati de silueta impresionanta a femeilor si de senzualitatea pe care o afirma aceste corsete deosebite. Colectia de corsete te vor incadra in tiparul femeii perfecte, fara a fi nevoie sa-ti sacrifici trupul. Atfel, corsetul ramane o piesa de rezistenta in topul lenjeriei pentru femei.

3. Aspect mereu tanar
Pentru ca aceste corsete iti ofera o silueta de viespe, un corp de invidiat, vei observa ca un corset din colectia REGINA iti va mentine pretutindeni aspectul tanar si romantic. Corsetele modelatoare pot fi ajustate astfel incat sa-ti remodelezi talia si sa te alegi cu un corp de vedeta, fara diete si fara zeci de tratamente medicamentoase.


4. Un corset, zeci de idei de inspiratie
Corsetele pot fi purtate zilnic fiind extrem de confortabile, la o tinuta de zi, cu o fusta si o jacheta, sau intr-un stil mai casual alaturi de o pereche de blugi/colanti. Totodata corsetul va fi prietenul cel mai bun pentru serile picante, romantice, in care pasiunea se va dezlantui la cote maxime. Mereu vei putea realiza zeci de tinute diferite fara sa fii nevoita sa cheltuiesti enorm de mult. Te vei simti precum o adevarata regina, caci nu degeaba este intitulata astfel si colectia Cristinei Spatar. Corsetul iti va oferi increderea in fortele proprii si fii sigura ca vei atrage multe priviri si aprecieri.


Opt din zece femei se simt mai sexi si mai atragatoare atunci cand poarta un corset. Este un simbol al frumusetii si o arma invincibila catre inima oricarui barbat. Nu uita ca pagina de Facebook REGINA by Cristina Spatar te tine la curent cu cele mai noi aparitii. Alege frumussetea pe bune, traieste cu pasiune: fii REGINA frumusetii!

You May Also Like

1 comments