Wishlist for Christmas with Banggood

by - joi, noiembrie 10, 2016

Chiar daca iarna nu este sezonul meu preferat, am o placere sa schimb garderoba de indata ce se anunta sosirea unui nou sezon. Avand in vedere ca nu a mai ramas foarte mult pana la sarbatori, cand ne reinnoim si ne cautam cele mai dragute lucruri pentru a le darui celor dragi, am alcatuit astazi un mic "wishlist" cu lucrurile mele preferate de sezon. Imbinate intr-o tinuta corespunzatoare, pot fi niste piese excelente pentru sarbatori si nu numai. Am folosit ca inspiratie magazinul chinezesc Bangood, de pe care am multe lucruri dragute si ieftine.
Toate lucrurile alese au un pret extrem de bun si arata senzational pentru orice tipologie.

1. Always red
Este o traditie de sarbatori sa se poarte ceva rosu. Daca anul acesta nu vei petrece sarbatorile intr-un local festiv, poti opta pentru cateva piese casual simple, care merg la o multime de tinute. Spre exemplu, in acest sezon imi place enorm de mult sa port pulovere largi si cizme peste genunchi. Daca sunt si rosii, poti spune ca tinuta ta este pe trei sferturi gata. Adauga o fusta din imitatie si un palton, iar tinuta este gata.

Sweater/Pulover aici/here

Cizme/Boots here/aici


2. Rochii/Fuste
Da! Si in sezonul rece poti apela la rochii de sezon sau fuste. Chiar te sfatui sa nu le ocolesti! Este combinatia perfecta pentru orice zi, la birou sau la o ocazie. Adauga in outfit o geaca lunga, de preferat sub genunchi sau chiar peste. Te asigur ca tinuta nu este doar confortabila si eleganta ci si foarte calduroasa/ Eu nu am pus ochii pe o geaca foarte lunga, dar te asigur ca cea aleasa de mine arata foarte bine si este foarte calduroasa. 
Daca te vei decide sa alegi o rochie din imitatie cu usoare aplicatii din material, efectul va fi pur si simplu wow!

Rochie/Dress aici/here


Geaca/Coat aici/here


3. Accesorii
Cu siguranta ai nevoie si de accesorii pe masura ca tinuta sa fie completa. Alege o geanta incapatoare, nu exagerat de mare sau mica, in ton cu tinuta ta. Chiar daca sezonul ma duce cu gandul la chestii cu fulgi, oameni de zapada, frunze, etc. eu am pus ochii pe o geanta inflorata. 

Geanta/Bag here/Aici


Pe Bangood gasesti zeci de mii de chestii pentru sarbatori si nu numai, la preturi destul de accesibile pentru bugetul tuturor. Nu uita ca ofertele se tin garla, tu doar trebuie sa alegi la timpul potrivit.




You May Also Like

3 comments