Spune STOP cistitei si infectiilor unitare! Alege NO CIST.

by - duminică, februarie 12, 2017

Femeile sunt cele mai expuse infectiilor urinare. Specialistii declara ca minim 60% dintre femeile de pe glob s-au confruntat cu o astfel de afectiune, care afecteaza atat organismul cat si predispozitia generala.


Infectiile urinare se manifesta prin usturime, mancarime si adeseori chiar si dureri. Mictiunea, un proces normal atat pentru organismul uman cat si cel animal este ingreunata la aparitia infectiilor urinare, astfel incat starea de disconfort general se instaleaza inca din fazele incipiente. 

Infectiile urinare si cistita (raceala la ovare) pot aparea in urma neadaptarii corespunzatoare la factorii externi, o igiena necorespunzatoare sau ca prin urmare a contactului cu diferite bacterii care afecteaza mucoasa vaginala si ph-ul acesteia, producand numeroase boli specifice.

Cum poti preveni/trata eficient cistita si infectiile urinare?

Printre procentajul femeilor care sufera de cistita si care a preintampinat infectiile urinare ma confrunt si eu. Pot spune ca aceasta afectiune ingreuneaza traiul zilnic, dar prevenite/tratate corespunzator, aceste afectiuni pot ramane doar un mit.
Iti recomand totusi imbracamintea adecvata de sezon si sa te feresti de sezutul pe locurile reci care pot produce/agrava aceste afectiuni. 
Chiar daca baile calde de sesut si spalaturile cu musetel pot calma simptomele acestor afectiuni, nu este suficient.
In urma incercarilor avute, am descoperit un complex eficient de tratamente naturiste care previn/trateaza eficent si pe deplin aceste afectiuni.


In primul rand, este foarte important sa-ti inlocuiesti produsele de igiena intima cu unele corespunzatoare. Bioelemente.ro iti pune la dispozitie produse de ingrijire orala adecvate pentru cistita si igiena intima care contin intregul complex de elemente naturale ce refac mucoasa vaginala si o protejeaza impotriva reaparitiei acestei afectiuni. Produsele obisnuite de igiena sunt de cele mai multe ori unul dintre principalii factori ce favorizeaza problemele vaginale.


Pentru infectii urinare existra un tratament lejer, complet si inofensiv, alcatuit din plante ce inhiba activitatea bacteriana producatoare de boli si simptome ale afectiunilor vaginale: NO CIST PREVENT + NO CIST INTENSIVE. Acest pachet cuprinde toate substantele naturale necesare preventiei si tratamentului mucoasei vaginale. Aceste biolelemente nu afecteaza restul organismelor, avand in componenta plante medicinale precum: musetel, galbenele, salcam si altele, plante renumite utilizate si cu ani in urma pentru leacurile babesti.


Informeaza-te cu privire la sanatatea ta! Nu lasa cistita si infectiile urinare sa fie un impediment pentru activitatile zilnice. Alege Bioelemente.ro , fara efecte adverse si cu rezultate garantate asupra afectiunilor tale!


You May Also Like

2 comments

  1. Un articol foarte util! Voi lua in calcul oferta ta si ma voi uita mai bine pe site. Si eu pot spune:" Stop, cinstitei si infectiei urinare"!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu auzisem de produsul acesta dar multumesc pentru informatii :)

    RăspundețiȘtergere