Wishlist Newchic: Dream big, buy cheap

by - joi, mai 11, 2017

Realitatea dură a cumpărăturilor din țara noastră de datorează faptului că multe dintre produsele vândute de majoritatea comercianților apelează la magazinele online străine, chinezești, pentru a face import de haine. Avantajul lor este că pot cumpăra produse la un preț mult mai mic pe care sa le vândă mult mai scump. Acest lucru de întâmplă și în cazul hainelor și accesoriilor de firma, a căror preț este de cele mai multe ori exorbitant.
De aceea îmi place în ultima vreme să fac cumpărături online, beneficiind astfel de produse mai accesibile și la un preț mult mai mic. Uneori calitatea acestor produse este mult mai bună față de produsele pe care le găsim la noi. Acesta este unul din principalele motive pentru care nu ar trebui sa ocolești magazinele online străine.

Așa am descoperit Newchic, un astfel de magazin care vinde tot felul de produse la prețuri foarte mici. Aici puteți găsi tot felul de produse, de la haine, la accesorii și produse cosmetice. Gama este extrem de variată, iar produsele preferate nu te vor face să cheltui mai mult decât este cazul.

Iată câteva categorii/produse pe care trebuie să le vizualizezi și pe care eu le-am adăugat pe lista cu dorințe.

Body jewelry: https://goo.gl/QLexnO

Bohemian hair accesories: https://goo.gl/c10dfj



Silicon make-up sponge: https://goo.gl/m9QkBF


Eyebrow make-up: https://goo.gl/8aoB82


Dinosaur T-Shirt: https://goo.gl/xR4tBb



În plus, Newchic îți pune la dispoziție periodic o serie de cupoane de cumpărături, care să te bucuri de o experiență mai plăcută de cumpărături și de mai multe produse, cu reduceri suplimentare.
Ce părere ai? Ai comandat de pe acest site? Care este produsul tau preferat?

You May Also Like

0 comments