Produse recomandate pentru alimentatia corecta a bebelusului

by - duminică, iulie 16, 2017

Este binecunoscut faptul ca cei mici necesita o ingrijire speciala. Ca mama trebuie sa stii exact ce ai de facut si sa te informezi cat mai bine pentru a-ti creste copilul intr-un mod cat mai corect.
Daca esti interesata de produse care te-ar putea ajuta in pregatirea alimentelor pentru bebele tau, iata cateva sugestii:


  • Aparatul de gatit cu aburi si blender


Poti cumpara cu doar 489 lei (pret de reducere) un aparat de gatit cu aburi si blender SCF870/22 Philips. Acesta este foarte simplu de folosit si fie fierbe alimentele in aburi, fie le paseaza pe cele deja fierte. Pasarea se face la consistenta dorita si se opreste automat in momentul in care fierberea e gata. Un astfel de aparat e foarte util pentru orice mamica. Este usor de umplut cu apa, usor de spalat si are o capacitate de 800 ml. Pachetul contine: 1 aparat de gatit cu aburi/blender, 1 spatula si 1 pahar gradat. Intra pe Bebecarucior.ro si profita de reducerea de 25%.


  • Sterilizatorul de biberoane


Cand ai un bebe e foarte important sa folosesti si sterilizatoare biberoane. Acestea sunt deosebit de utile. De exemplu, poti cumpara un sterilizator electric cu aburi 3 in 1 Philips-AVENT SCF284/03. Acest model are dimensiuni reglabile si pot ocupa foarte putin spatiu. El este potrivit pentru toate tipurile de biberoane, prezinta siguranta, distruge 99,9% din germenii daunatori si este realizat din materiale fara BPA. Cu ajutorul acestui produs poti steriliza suzete, pompe de san, farfurii pentru copii, tacamuri si pana la 6 biberoane. E un produs care-si merita cu siguranta banii. Cat costa? La reducerea care e momentan, doar 259 lei.

Grabeste-te pentru a te bucura si tu de aceasta reducere.
Fii o mama responsabila si gaseste cele mai bune metode pentru a-ti hrani bebelusul cat mai sanatos.

You May Also Like

0 comments