Set de genti cu 5$? Merita?

by - joi, august 10, 2017

Astazi vorbim putin despre accesorii. Fie ca vorbim de bijuteriile cu o semnificatie speciala, fie ca este vorba despre genti, cu totii avem ceva indispensabil din aceasta categorie.
Unii isi fac o colectie cat ai vedea cu ochii, plina cu coliere statement, altii, ca mine, prefera rafturile cu pantofi si genti. Yep, this is me! Why not?!

Pe partea astea de bijuterii sunt ceva mai conservatoare, comunista sau cum vreti voi sa-i ziceti. Ideea e ca am bijuteriile mele preferate, mici si finute, din argint (caci pielea mea este alergica la metalele nepretioase), pe care le port intotdeauna, de ani buni. Binenteles, nu refuz niciodata un astfel de cadou simpatic pe care sa-l port cu mine ani la rand.

Insa pe partea de genti am adunat cateva si inca mai adun. E o obsesie de moment, daca pot spune.
Cu putin timp in urma va aratam un set de genti, ce continea o geanta ceva mai mare decat cele pe care le-am achizitionat pe tot parcursul anului, care avea si doua plicuri mai mici (da, geanta aia super compartimentata). Toata lumea are nevoie de o geanta, mai ales noi fetele.


Intamplator am dat de un model izbitor de asemanator pe Sammydress, care la vremea aceea era doar 5$ si ceva. Foarte putin. Am achizitionat-o fara sa stau pe ganduri si a ajuns prin curier alaturi de produsele pe care vi le-am prezentat pana acum si care vor mai urma.

Ce diferente sunt intre vechea si noua achizitie. Merita?

Chiar daca nu vorbim despre multi bani (adica 5.17$ daca tin bine minte), mai intervin si alte cheltuieli la o astfel de comanda. Totusi, am invatat din propria experienta ca oamenii au de obicei asteptari enorme si ce-i drept, orice ban se presupune ca-i muncit cu greu si vrem ce se spune, poate chiar mai mult. Indoielile sunt mai mari cand vine vorba de un astfel de pret si mai cand tot ce ai la dispozitie sunt niste poze de prezentare. Hai sa afli ce diferente am descoperit!

Black bag set/Set negru de genti aici/here

1. Pretul
Pretul a fost mai mic decat un sfert din costul achizitiei precedente, insa pe Sammydress transportul se plateste in functie de greutate (dincolo poti alege transportul gratis indiferent de valoarea comenzii). Am facut niste calcule si cu tot cu transport, pretul final nu ajungea la pretul celeilalte genti. Am economisit undeva la 10$.
Spun ca nu ajungea deoarece acum pretul ei este triplu si daca alegeti sa o comandati ajunge chiar putin mai scumpa, cu cativa dolari, decat achizitia precedenta. Dar daca folositi codul SammydressChen obtineti o reducere de 10-20% din valoarea comenzii (dincolo oricum nu mai este disponibil acel model).


2. Forma
Daca cea alba cu mov are forma de trapez, aceasta este sub forma de dreptunghi. Acest aspect nu ma deranjeaza. Imprimeul este acelas, compartimentele sunt diferit dispuse, dar identice ca numar, ursuletul e si el prezent dar intr-o alta nuanta.


3. Produsele din set
Prima geanta a venit insotita de acel portofel si un organizator de carduri pe care oricum nu-l folosesc. Aceasta are doar acel portofel. O alta diferenta ar fi modul in care sunt dispuse inchiderile auxiliare ale portofelului (la cea mov e dreapta, la cel negru e inclinata). Ce mai diferenta (ironic vorbind)!


Ca prin urmare, gentile sunt practic una si aceeasi treaba, cu mici diferente de aspect, pe langa cea de pret, care nu ma deranjeaza in niciun fel. Geanta am luat-o pentru mama, caci si-a dorit-o foarte mult si s-a bucurat sa aiba in sfarsit o geanta mai mare, foarte "aratoasa". Ba chiar materialul din care este confectionata geanta aceasta neagra pare mai dur si mai rezistent.
Prin urmare da, merita toti banii!


Sfatul meu este sa urmariti frecvent pagina celor de la Sammydress caci au lucruri frumoase si frecvent apar noi promotii, iar eu sunt de parere ca accesoriile nu trebuie sa coste sute de euro ca sa-si faca treaba si sa arate bine in orice context.

Pupici!

You May Also Like

9 comments

  1. Nu pot spune ca gentile sunt o mare pasiune a mea dar sincer as dori din fiecare model su culoare cate una daca s-ar putea:)))).Si mie imi plac cele lucioase ;cu ,,glam,, ca sa zic asa .Ambele gentute din imagini sunt superbe .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt o fana impatimita a gentilor dar in unele situatii sunt obligatorii.nu sunt dispusa sa investesc prea mult in ele, asa ca...cu cat mai ieftin cu atat mai bine 🙂

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult gentile pe care ti le-ai cumparat si daca ma gandesc bine vad ca ai cumparat niste posete frumoase si destul de ieftine .Imi place tot ce -ti cumperi si te admir foarte mult !

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt putin sceptica cand vine vorba de produse comandate online dar in cazul asta pretul pare bunicel, deci cred ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte frumoase și destul de ieftine!

    RăspundețiȘtergere