Opera Night - Esente pentru o seara la opera sau...

Timpul pare atat de scurt pentru toate planurile acumulate in ulrimul timp...
Mai aman un articol o zi, doua, insa, nu aman niciodata o clipa cu mine insumi sau o zi de imbaiere in esente parfumate, atunci cand ma pregatesc sa ies din casa.

Muzica este cea care ma relaxeaza, dar parfumurile sunt cele care imi ofera adeseori un aer sofisticat, o mireasma draguta pe parcursul unei zile, ce imi mentine moralul ridicat si imi defineste personalitatea.

Inainte aveam o colectie tare mica de parfumuri. E drept ca sunt mai selecta, caci mie imi plac parfumurile persistente, care sa tina catusi de putin, minim cateva ore bune.


Pe cand faceam comanda SoBeauty, cea despre care iti mai vorbeam si aici, cand am ales doua remedii naturale cu o formula destul de veche, printre categoriile multiple se ascundea si o serie de parfumuri elegante. Nu le mai incercasem pana atunci, deci nu aveam sa stiu daca imi va fi pe plac, caci nu sunt mare cunoscatoare de esente.

Am adaugat in cos Opera Night, acest nume misterios cu ambalaj extrem de sofisticat, ce parea a promite destul de multe.
Cand vine vorba de parfumuri, nu ma pot pronunta chiar de la bun inceput. Asa cum si spuneam, e nevoie de timp sa-l testez si sa vad cum se comporta pe parcursul zilei, care sunt notele si cum se transforma in timp.


L-am testat, destul de mult as zice, caci l-am folosit aproape intreaga zi.
Opera Night se deschide cu note foarte dulci. In primele minute se resimte acea dulceata suprema, precum in cazul Lancome Tresor. Diferenta intre cele doua e ca Opera mi se pare de o dulceata mai suportabila. In timp, dulceata se atenueaza usor, timp in care isi fac resimtita aparitia niste note misterioase, usor masculine.
Astfel, acest parfum a devenit unul din preferatele mele, cu atat mai mult datorita persistentei sale de peste 6 ore. Pe haine persista chiar si mai mult.


Acest parfum este disponibil in doua variante, de 50,  respectiv 100 ml. Eu am varianta de 50 ml, insa am consumat pana in prezent extrem de putin din el, caci 2-3 pufuri mi se par suficiente.

Daca tot ma legam de parfumul Lancome, trebuie sa-ti mai mentionez ca e ceva mai subtil, dar totusi puternic, caci nu-mi irita caile respiratorii, provocandu-mi tuse sau o stare de rau, precum cel de la Lancome, pe care il consider aparent exagerat de dulce si intepator.
Mi se pare foarte potrivit pentru sezonul acesta mai rece. Notele sunt foarte schimbatoare in prezenta aerului rece, care il scot in evidenta pe orice purtator. Bineinteles, nu-l vad altfel decqt purtat pe o doamna rafinata, imbracata si accesorizata destul de elegant, mai cu seama la o femeie peste 25 ani.

Ca prin urmare, daca esti un cautarea unui parfum deosebit pentru o seara de opera sau pur si simplu ti-ar face placere un parfum dulceag sau o inspiratie de cadou pentru sarbatori, Opera Night merita inclus pe lista.

Cei de la SoBeauty au reduceri de pana la 70% in perioada asta si ofera transport gratuit pentru orice comanda de peste 80 lei.

Familia de parfumuri: oriental, vanilie.
Note introductive: pară, coacăz negru, floare de portocal
Note ”de mijloc”: iris, orhidee, iasomie, praline
Note finale: vanilie, mosc, cuișoare.


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare