Dichen Lachman de aș fi, m-aș refugia în Vila Soti

by - vineri, aprilie 06, 2018

În acest moment mă simt cea mai realizată persoană. Am devenit o femeie de succes și am evoluat în carieră, ca actrița și producătoare de renume. Exact așa cum am visat! A fost mult de muncă, dar nimic nu este imposibil atunci când îți doreșți cu adevărat.
M-am născut în Kathmandu (Nepal) și sunt o blondă fermecătoare în vârstă de 36 ani. Dacă numele meu nu-ți spune nimic (Imposibil!), poate atunci Altered Carbon îți va aduce aminte de mine. Ce pot spune... Viața a avut grijă să mă mențin mereu tânără și să am o viață de succes.

Tot ce simt că-mi lipsește acum, în această vară superbă, e  o porție de relaxare pe bune, o vacanță adevărată, în care să pot fi doar eu și sufletul meu pereche. La propriu! Tânjesc după libertate, după singurătate, după câteva clipe în care să fiu departe de văzul fanilor înfocați. Știu că sunt ceea ce sunt datoria ție, datorită vouă, fanii mei! Dar spuneți-mi tu... Cine nu are nevoie de clipa lui? De acele momente în care timpul să fie că o oază lînă de relaxare, ce ne aduce bucurie în suflet și ne ajută să ne aprofundăm ființa în detaliu? Nu e loc în care să nu dau de paparazzi sau de fani ce-mi cer autografe și poze. Vreau o escapadă doar pentru mine și persoana proprie.


Am auzit de recomandarea ta în materie de vacanțe. Îți mulțumesc! E tare greu să alegi o singură destinație din pachetul de vacanțe Christian Tour. Recunosc! În cele din urmă m-am hotărât asupra unei vacanțe în Grecia, Thassos.
Am ales destinația aceasta pentru că e aproape de mare. Iubesc plajele însorite, zona este foarte liniștită și perfectă pentru perioada aceasta a anului.

Bineînțeles, ce fel de vacanță e incognito 100%, dacă m-aș afișa între timp în mulțime, dacă aș da zvon în țară? Am programat totul cu mare tact, fără să stârnesc niciun fel de bănuială. Am avut grijă ca avionul personal să fie pus la punct și pregătit de decolare exact la timp.


Am optat pentru cazare la Vila Soti, un loc ales în urma multor recomandări primite de la rude, prieteni, chiar și fani. Îmi place peisajul luxuriant din jurul locației de cazare, mediul liniștit. E perfect că-mi pot petrece serile la mansardă într-un stil romantic, savurând un cocktail, în timp ce simțurile îmi sunt amorțite de sunetul mării și de apusul soarelui. Conceptul de self-catering din oferta celor de la Christian Tour mi se pare mai mult decât perfect. De obicei, stilul meu de viață include o dietă alimentară mai aparte, așa că ideea de a încerca niște rețete făcute cu mâna mea și din tot spiritul meu liber va fi o provocare pe care o caut de foarte mult timp. Nu am încredere 100% în abilitățile mele de bucătărească dar mereu m-a tentat să încerc și mereu timpul a fost cea mai mare problemă. În caz de eșuez, nu este nicio problemă. Taverna Pefka e situată în apropiere și meniul e bogat în preparate delicioase cu specific grecesc. În săptămâna asta îmi permit orice escapadă. Dimineața voi opta cu siguranță pentru un mic dejun oferit suplimentar și opțional, pe lângă oferta de cazare.
Pe lângă aceste recomandări, am ales Grecia pentru frumusețea sa, pentru darul ei de a te încărca cu energie pozitivă și pentru faptul că am mai vizitat Grecia în trecut și a fost o experiență senzațională.


Mi-am pus în bagaj tot felul de banderole și ochelari de soare cât mai mari și ținute lejere care să nu atragă atenția, ca să fiu sigură că vacanța mea de o săpămână va fi perfectă, departe de ochii "telespectatorilor" nedoriți. Important este să trec neobservată, să mă pot bucura de toate beneficiile unei astfel de vacanțe menită pentru relaxare în profunzime.

Cum arată săptămâna asta de vacanță pentru mine? Cum aleg să mă bucur de ea?
Plimbându-mă în fiecare zi pe plajă, scufundându-mă în adâncul marilor, acaparând razele soarelui și alura arămie a unui bronz perfect.
Gastronomia greșească este senzațională, gustoasă, spectaculoasă. Mă gândesc să descopăr acest aspect în detaliu.
Marea Mediterană e perfectă să încerci sau să aprofundezi noi sporturi. Voi opta pentru plimbările cu feribotul în larg, dar de asemenea plănuiesc să merg la pescuit. Puțini știu de acest hobby al meu. Când eram copil petreceam mult timp cu părinții pescuind și luând lecții de supraviețuire. Mi-ar plăcea să retrăiesc experiența.


De la sine înțeles este faptul că-mi doresc să explorez și câteva atracții turistice și să mă încarc cu amintiri de neuitat, cum ar fi: mănăstirile, capelelele împunătoare, prezentări, Amfiteatrul antic din Limenas, Cel mai sigur serile mi le voi petrece la taverna menționată mai sus, acolo unde au loc frecvent reprezentații artistice la care pot lua parte, pentru o distracție pe cinste.

În ultimele două zile planuiesc să merg la cumpărături, să colind tavernele și bazarurile, supermarketurile. Cu siguranță voi ajunge acasă încărcată de bunătăți și suveniruri din fiecare colț parcurs, care să-mi aducă aminte de aceste zile din paradis.

Tu ce ofertă de vacanța ai alege pentru o vară liniștită, dincolo de agitația contemporană?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018.

You May Also Like

0 comments